Tena-G - katalozi i akcije


Ako pretražujete web za kataloge Tena-G, došli ste na pravo mjestu. Imamo najnovije letke iz Tena-G te vodimo računa da dobijete najbolje cijene i akcije u svojoj trgovini. Ako želite uštedjeti nešto novca uporabom akcija u Tena-G tjednim lecima te ostvariti najbolje popuste na Tena-G tjednim katalozima, onda ste došli na pravo mjesto.

Aktualni katalozi

Odaberite podružnicu  
Katalozi možda ne važe u svim lokalnim trgovinama.
 

Najbolji katalozi i letci Tena-G na internetu
Imamo informacije o gotovo svakom Tena-G katalogu i prodaji gotovo u cijeloj Hrvatskoj! Bez obzira na to jesu li skriveni u katalogu, na internetu ili offline, možete ih pretraživati na našoj web stranici.

Otkrijte najbolje Tena-G prodaje
Ogroman broj ljudi želi uštedjeti novac na svom shopu na Tena-G. Imamo sve informacije o Tena-G prodajama tako da možete dobiti najbolje cijene i uštedjeti novac. Samo pogledaje posljednje kataloge i letke ovdje te vidite kako biste mogli sačuvati novac na sjajnim proizvodima. Ne zaboravite, štednja je temelj uspjeha!

Uložite svoje vrijeme!
Radi se samo o ispravnom mentalnom sklopu kad se radi o štednji. Upravo sada ćete možda uštedjeti nekoliko kuna, ali svaka pomoć je dobro došla te štednja s katalozima Tena-G izvrstan je način da najbolje iskoristite svoj novac. Sve što vam treba je pametan kupac te malo istraživanja prije kupovine na Tena-G. Treba malo više vremena ali naši letci mogu vam uštedjeti brdo novaca!

Na ovoj stranici pronaći ćete 4 trenutnih Tena-G kataloga koji važe do 31.08.2022. U katalozima ćete pronaći posebne ponude i popuste pretežito iz kategorije Hobi, domaća radinost i artikli za kućanstvo, konkretno: alat, škare za grane, vrtne škare, škare, pila, grablje, sjekira, ruža, škare za živicu, lopata, koje možete kupiti u 4 trgovina u gradovima kao što su Zagreb, Split, Sesvete, Zabok itd. Ako ste zainteresirani za sniženja, promocije i posebne ponude u drugim trgovinama, pogledajte kataloge jednog od ostalih 165 maloprodajnih lanaca čiji su katalozi dostupni na Moj Katalog. Također možete pretražiti i arhivu trgovine Tena-G da pogledate 4 kataloga koji više ne važe.

Proizvodi u katalozima Tena-G

Stranica Proizvodi
leaflet
20.06. - 31.07.2022.
1 usisavač
leaflet
25.05. - 29.07.2022.
1 kutna brusilica, Makita, brusna ploča
leaflet
1 aku škare, punjač
leaflet
01.04. - 31.08.2022.
5 ruža
8 škare za živicu, vrtne škare
11 pila, škare za grane
12 lopata
13 rukavice, radne rukavice

Najnoviji katalozi

Trgovci - hobi, domaća radinost i artikli za kućanstvo