Tajice - akcija i cijena

Tražite li akcije i kataloge za tajice? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput tajice. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima tajice.

 
Aktualni katalozi

Katalog Plodine

Plodine katalog - 27.01.2022. - 02.02.2022.
27.01. - 02.02.2022.
Vrijedi u svim Plodine prodavaonicama.

Katalog NKD

NKD katalog
Vrijedi u svim NKD prodavaonicama.

Katalog NKD

NKD katalog
Vrijedi u svim NKD prodavaonicama.
 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na tajice. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada tajice bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti tajice.

Provjerite cijenu tajice u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Plodine, Pepco, NKD. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 7Days, aceto balsamico, Active Baby, Activia. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Slični proizvodi


Tajice - trgovci

Najpopularniji katalozi

Proizvodi

Trgovci