Svijet Medija - trgovine i radno vrijeme

Ovdje možete naći sve informacije koje imamo o Svijet Medija, uključujući lokacije Svijet Medija s trgovinama te najčešće radno vrijeme za Svijet Medija. Ovdje na Moj Katalog možete dobiti sve potrebne informacije poput lokacija trgovina i radnog vremena trgovina za vaše omiljene maloprodajne lance uključujući Svijet Medija.


Katalozi Svijet Medija
Katalozi Svijet Medija
Katalozi Svijet Medija

Svijet Medija - o nama

Svijet Medija d.o.o. je osnovan u Zagrebu 1994. godine. Glavna djelatnost tvrtke je veleprodaja i maloprodaja elektronike, tehničke robe i ostalih proizvoda. Naša misija je potpuno zadovoljstvo kupca u odnosima s našom tvrtkom, a to postižemo neprestanom edukacijom osoblja, praćenjem tržišnih trendova i širenjem asortimana. Naš web shop https://www.svijet-medija.hr je najbolje mjesto za saznati sve dodatne informacije o našim proizvodima, dostavi i načinu plaćanja.

Svijet Medija – ponuda

Svijet Medija u svojoj ponudi ima preko 60 najvećih svjetskih proizvođača opreme kao što su Sony, Samsung, Huawei, Nintendo, Miele, Lego i mnogi drugi. Kroz našu partnersku mrežu uvijek možemo našim kupcima ponuditi najbogatiji asortiman proizvoda s najpovoljnijim cijenama. Naše proizvode možete pregledati po kategorijama:

  • informatika i ured - stolna i prijenosna računala, PC konfiguracije i komponente (monitor, grafička kartica, hard disk i drugo) te PC periferija, USB i memorijske kartice
  • kućna elektronika - audio i video oprema, televizori, mobiteli, telefoni, fotoaparati, kamere i ostali mali elektronički aparati
  • kućanski aparati - bijela tehnika i mali kućanski aparati
  • satovi, akustika, GPS - veliki izbor satova, auto zvučnika, mp3 playera, antena i navigacije (potražite nas i na Njuškalo auti)
  • igre, igračke i konzole - od gaming opreme do društvenih i poučnih igara, igara za najmlađe i igara na otvorenom
  • brand shopovi - provjerite cjelokupnu ponudu naših brendova

Kako nas pronaći

Osim na našem web shopu, našu ponudu možete pronaći i u poslovnicama. Zagreb Avenue Mall  u Aveniji Dubrovnik 16 je naš Premium brand store i naš centar tehnike od skoro 300 m2 i nalazi se u prizemlju Avenue Mall tržnog centra. Za sve informacije o lokacijama ostalih poslovnica, njihovom asortimanu, radnom vremenu i kontakt podacima, kliknite ovdje.

U svim našim poslovnicama možete plaćati gotovinom, Maestro, Master, Visa i Diners karticama svih banaka, te uplatom po ponudi. Web shop vam uz to nudi i plaćanje PayPal računom i plaćanje pouzećem.

Akcije i rasprodaje u Svijetu Medija

Ne čekajte na Crni Petak, u Svijetu Medija su akcije svaki dan. Kliknite ovdje i pregledajte naše najnovije akcije, sniženja i popuste. Pregledajte sve proizvode na sniženju po rasponu cijena, grupi proizvoda, vrsti akcije i dostupnosti.