Postavite katalog koji nedostaje

Steam - trgovine i radno vrijeme

Steam - trgovine i radno vrijeme

Ovdje možete naći sve informacije koje imamo o Steam.


Steam - o nama

Steam je najveća svjetska digitalna distribucijska platforma za računalne igre. Osnovan je 2003. godine, od strane tvrtke Valve. Steam igračima nudi kupnju i download igara, te njihovo automatsko ažuriranje. Osim toga, Steam nudi i opcije za multiplayer, umrežavanje igrača, kao i njihovu video i glasovnu komunikaciju. 

Steam ima preko 100 milijuna aktivnih korisnika, a izdao je i svoju gaming konzolu, kao i SteamOS operativni sustav. Za više informacija posjetite https://store.steampowered.com

Korištenje Steam platforme

Steam nudi potpuno besplatnu opciju za svakog korisnika da kreira vlastiti account. Naravno, potrebno je downloadati i instalirati Steam client da biste mogli uživati u svim opcijama koje platforma nudi. Klikom na opciju “Login” pristupate vašem korisničkom profilu. 

U dijelu sučelja pod nazivom Steam Stats možete provjeriti najnoviju statistiku vezanu za igre kao i aktivne igrače. Statistika se neprestano ažurira da bi osigurala visoku točnost podataka. 

Kako bi provjerili Steam Status, akcije i najnovije vijesti, kliknite ovdje.  

Željene igre možete pretraživati po cijeni, kategoriji (Steam Punk, FPS, strategy, indie…), platformama i po još mnogo kriterija. 

Steam akcije

Jedno od najiščekivanijih razdoblja u godini za naše igrače je Steam Summer Sale, s nevjerojatnim popustima na igre i proizvode. Steam Sales vam nudi popuste na sve naslove, od indie igara do najvećih hitova u svijetu gaminga, kao što su Witcher 3 i Sekiro: Shadows Die Twice. U svojoj ponudi Steam također ima i posebne DLC pakete kao i Bonus Unlocked pakete.

Ako vam se ne svidi igra koju ste kupili, Steam također nudi i Refund Games opciju. Refund se može ostvariti u prva dva tjedna nakon kupovine igre, pod uvjetom da igru niste igrali duže od dva sata. 

Steam community

Steam ima aktivnu i mnogobrojnu zajednicu igrača i korisnika platforme. Steam community je odličan način za pronaći sve željene informacije kao i pomoć u korištenju platforme. Možete ga pronaći ako kliknete ovdje. Community je podijeljen u četiri kategorije:

Proizvodi

Najpopularniji katalozi