Ručni vrtlarski alati Lidl - cijena i akcija

Pogledajte ovotjedne tjedne akcije iz Lidl s promocijama koje traju - Doznajte za posljednje Lidl Ručni vrtlarski alati ponude i akcije ovdje te uštedite novac.

 
Aktualni katalozi
 

Ako ste uistinu ozbiljni o štednji na shoppingu te želite uštedjeti što je više moguće, morate se pažljivo pridržavati svih posljednjih tjednih kataloga na našoj web stranici. Oglašavamo Lidl Ručni vrtlarski alati popuste redovito i imamo posljednje tjedne letke s Lidl Ručni vrtlarski alati akcijama dostupnim čim budu otisnuti.

Ne moraju to biti samo Lidl Ručni vrtlarski alati akcije, možete pretraživati akcije na Ručni vrtlarski alati od drugih maloprodaja poput - ili možete provjeriti naše fantastične promocije, akcije i prodaje dobara koje traže drugi na našoj web stranici. Među najpopularnijim promocijama ovih dana su popusti na sljedeće artikle: regal za teške terete, ratan garnitura, Regalux, registarskog broja, riblja juha, rižoto s plodovima mora, raspršivač, rižoto s šparogama, Revell, raženi kruh. Na Moj Katalog objavljujemo na tisuće novih posebnih ponuda svaki dan te ako želite najbolje popuste, morate ih provjeravati skupa s nama!

Slični proizvodi


O LIDLU

Započevši svoju povijest u tridesetim godinama 20. stoljeća, Lidl je jedan of vodećih lanaca trgovina prehrambenim proizvodima Lidl i danas se ponosi najvećom mrežom diskontnih trgovina prehrambenim proizvodima u Europi, a nastavlja se širiti i izvan granica Europe. Lidl je prvi puta otvoren u Hrvatskoj 2006. godine. Lidl svojim izuzetno povoljnim cijenama i kvalitetom robe nastavlja razveseljavati kupce.

U Lidlu možete pronaći prehrambene, a i neprehrambene proizvode poput tekstila, cvijeća, kućanskih aparata, alata, opreme za vrt i igračaka. Isto tako možete kupiti i svježe pekarske proizvode u Lidlovim trgovinama. Obratite pozornost na Lidlove tjedne akcije, te akcije tijekom određenih godišnjih doba. Za obavijesti o Lidlovim trenutnim ponudama i akcijama, kliknite ovdje. Lidlov letak možete preuzeti ovdje – tu su novi katalozi Esmara i katalog neprehrana.

Lidl je dobitnik Best Buy Award u devet kategorija - nagrade u istraživanju najboljeg omjera cijene i kvalitete za godinu 2018./2019. I ne samo to, već Lidl i šestu godinu za redom dobitnik certifikata Poslodavac Partner u upravljanju organizacijskom klimom. Prema odabiru hrvatskih potrošača, Lidl nosi i certifikat QUDAL za najbolji „maloprodajni trgovački lanac općenito“. Lidl ima i svoju mobilnu aplikaciju koja vam olakšava kupnju, a o kojoj možete više saznati ovdje.

Ručni vrtlarski alati - trgovci

Najpopularniji katalozi

Proizvodi

Trgovci