Regenerator za kosu Plodine - cijena i akcija

Pogledajte ovotjedne tjedne akcije iz Plodine s promocijama koje traju 29.06.2022. Doznajte za posljednje Plodine regenerator za kosu ponude i akcije ovdje te uštedite novac.

Proizvod regenerator za kosu naći ćete po sniženoj cijeni od 28,99 HRK u trgovini Plodine. Ova posebna ponuda vrijedi od 29.06. do 05.07.2022.. Ako želite kupiti regenerator za kosu, posjetite najbližu trgovinu Plodine.

Přehled cen

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
Plodine
 
Plodine
SYOSS Šampon ili regenerator - razne vrste 440 ml 1 l = 65,89 kn  
28,99 HRK
Plodine
 
Plodine
vidi katalog vidi katalog
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim poslovnicama

** Cijena može biti bez PDV-a

 

Regenerator za kosu u katalozima trgovine Plodine

 

Regenerator za kosu – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

 

Ako ste uistinu ozbiljni o štednji na shoppingu te želite uštedjeti što je više moguće, morate se pažljivo pridržavati svih posljednjih tjednih kataloga na našoj web stranici. Oglašavamo Plodine regenerator za kosu popuste redovito i imamo posljednje tjedne letke s Plodine regenerator za kosu akcijama dostupnim čim budu otisnuti.

Ne moraju to biti samo Plodine regenerator za kosu akcije, možete pretraživati akcije na regenerator za kosu od drugih maloprodaja poput Bipa, Tommy, Gavranović, Oriflame, Kitro ili možete provjeriti naše fantastične promocije, akcije i prodaje dobara koje traže drugi na našoj web stranici. Među najpopularnijim promocijama ovih dana su popusti na sljedeće artikle: regal za teške terete, Regalux, rovokopač, raža, riblja juha, Renzinger, rižoto s plodovima mora, rižoto s šparogama, rolani hamburger, Repelenti protiv insekata i štakora. Na Moj Katalog objavljujemo na tisuće novih posebnih ponuda svaki dan te ako želite najbolje popuste, morate ih provjeravati skupa s nama!

Gdje kupiti – regenerator za kosu

Najnoviji katalozi