Dječji stol - Odlične cijene iz kataloga

Tražite li akcije i kataloge za dječji stol? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput dječji stol. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima dječji stol.

Proizvod dječji stol je primjerice trenutačno dostupan po sniženoj cijeni u trgovini Konzum. Možete ga kupiti za 2,99 EUR, a ova posebna ponuda vrijedi od 20.03. do 16.04.2023..

Proizvod dječji stol trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini Konzum, Plodine. Najniža cijena za proizvod dječji stol može se pronaći u trgovini Konzum, gdje košta 2,99 EUR u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo.

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
Konzum
 
Konzum
DJEČJI STOLAC PVC boje ljubičasti plavl crvenl žutl dlm.:38x38x52cm kom -  

*

2,99 EUR
Konzum
 
Konzum
DJEČJI STOL PVC boje ljubičastl - plavi crvenl žutl dim 56x52x44cm kom  

*

6,99 EUR
Plodine
 
Plodine
Dječji stol - • boja roza ili plava • ergonomski dizajniran za najmlađe • ne zahtijeva montažu • savršen kao element opreme za dječje sobe, terase ili vrta  
21,69 EUR
Plodine
 
Plodine
DOLU - Picnic set  
42,99 EUR
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim poslovnicama

** Cijena može biti bez PDV-a

 

Dječji stol u katalozima

 

Dječji stol – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na dječji stol. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada dječji stol bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti dječji stol.

Provjerite cijenu dječji stol u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Plodine, Konzum. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 7Days, 7 STARS, 7UP. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti – dječji stol

Najnoviji katalozi