Čamac - Odlične cijene iz kataloga

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
Lidl
Lidl
CRIVIT Gumeni čamac - Za 3 osobe, S torbom za transport, Uključujuči nepropusnu torbu te par aluminijskih vesla, Sigurnosno uže i praktična transportna ručka za nošenje, Sustav 3-strukih zračníh komora i XXL ispusni ventil na komori dna za brzo ispuhivanje, Duljina vesla: cca 155 cm, Dimenzije (napuhan): cca 272x130x56 cm  
74,99 EUR
Lidl
Lidl
CRIVIT Gumeni čamac  
74,99 EUR
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim poslovnicama

** Cijena može biti bez PDV-a

 

Čamac u katalozima

Katalog Lidl
{store} katalog
 
Vrijedi u svim Lidl prodavaonicama.
 

Čamac – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

Tražite li akcije i kataloge za čamac? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput čamac. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima čamac.

Proizvod čamac je primjerice trenutačno dostupan po sniženoj cijeni u trgovini Lidl. Možete ga kupiti za 74,99 EUR, a ova posebna ponuda vrijedi od 27.04. do 30.06.2023..

Proizvod čamac trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini Lidl. Najniža cijena za proizvod čamac može se pronaći u trgovini Lidl, gdje košta 74,99 EUR u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo.

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na čamac. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada čamac bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti čamac.

Provjerite cijenu čamac u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca Lidl. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 7Days, adding role, Autan. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti – čamac

Najnoviji katalozi