Aparat za pedikuru - Odlične cijene iz kataloga

Pregled cijena

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
KTC
KTC
Odstranjivač kože stopala Techwood  

*

5,49 EUR
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim poslovnicama

** Cijena može biti bez PDV-a

 

Aparat za pedikuru u katalozima

 

Aparat za pedikuru – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

Tražite li akcije i kataloge za aparat za pedikuru? Vjerojatno trošite puno vremena razmišljajući o tome kako uštedjeti novac kada kupujete proizvode poput aparat za pedikuru. Na ovoj stranici naći ćete pregled svih letaka s izvrsnim cijenama na njima aparat za pedikuru.

Proizvod aparat za pedikuru je primjerice trenutačno dostupan po sniženoj cijeni u trgovini KTC. Možete ga kupiti za 5,49 EUR, a ova posebna ponuda vrijedi od 25.05. do 06.06.2023..

Proizvod aparat za pedikuru trenutačno je n posebnoj ponudi na nekoliko mjesta i može se kupiti po sniženoj cijeni u trgovini KTC. Najniža cijena za proizvod aparat za pedikuru može se pronaći u trgovini KTC, gdje košta 5,49 EUR u posebnim ponudama koje su trenutačno tamo.

 

Ostvarite najbolje popuste s nama
Na Moj Katalog znamo za sve akcije, prodaje, promocije i ponude dostupne na aparat za pedikuru. Možemo naći najbolje popuste te ćemo biti prvi koji ćemo vas obavijestiti kada aparat za pedikuru bude na prodaji. I to znači da možete ostvariti nevjerojatne uštede na vašim tjednim kupnjama. Pogledajte samo na koliko puno naših akcija i ponuda iz posljednjih letaka možete uštedjeti aparat za pedikuru.

Provjerite cijenu aparat za pedikuru u vašoj omiljenoj maloprodajnoj trgovini
Ako želite uštedjeti novac, samo kliknite na jedan od kataloga i pogledajte trenutnu cijenu vašeg omiljenog maloprodajnog lanca KTC. Kako bismo vam omogućili lakše pretraživanje popusta, možete ih filtrirati na letke i kataloge specifičnih brendova. Nemojte zaboraviti da na Moj Katalog možete također provjeriti popuste na velikom rasponu drugih proizvoda. Pogledajte fantastične akcije koje imamo te počnite štedjeti na shoppingu.
Imamo sve kataloge i letke vrhunskih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj tako da možete jednostavno usporediti vaše omiljene trgovine i pronaći mjesto gdje ćete uštedjeti najviše novaca. To je brz i jednostvan način da to učinite ovdje na Moj Katalog!

Potražite više ponuda!
Pogledajte trenutne ponude i promocije na našim omiljenim proizvodima poput ‘Z bregov, 2 u 1 šampon, 7Days, adding role, Autan. Ovdje na Moj Katalog sve je na jednom mjestu te ste daleko samo jedan klik od fantastičnih ponuda. Pazite da nas nastavite provjeravati – neprestano radimo na poboljšanju naših usluga te dodajemo nove promocije i prodaje na dnevnoj bazi kako bismo vam priskrbili najniže cijene!

Gdje kupiti – aparat za pedikuru

Najnoviji katalozi