Posteljina IKEA - cijena i akcija

Pogledajte ovotjedne tjedne akcije iz IKEA s promocijama koje traju - Doznajte za posljednje IKEA posteljina ponude i akcije ovdje te uštedite novac.

 
 

Ako ste uistinu ozbiljni o štednji na shoppingu te želite uštedjeti što je više moguće, morate se pažljivo pridržavati svih posljednjih tjednih kataloga na našoj web stranici. Oglašavamo IKEA posteljina popuste redovito i imamo posljednje tjedne letke s IKEA posteljina akcijama dostupnim čim budu otisnuti.

Ne moraju to biti samo IKEA posteljina akcije, možete pretraživati akcije na posteljina od drugih maloprodaja poput Pevex, KTC, Mömax, Lesnina ili možete provjeriti naše fantastične promocije, akcije i prodaje dobara koje traže drugi na našoj web stranici. Među najpopularnijim promocijama ovih dana su popusti na sljedeće artikle: Pribor za automobile, podloga za ležanje, preljev za torte, Perilice rublja, pjenilica za mlijeko, Prenatal, pročišćivač zraka, pivski perec, posuda za roštiljanje, plišana deka. Na Moj Katalog objavljujemo na tisuće novih posebnih ponuda svaki dan te ako želite najbolje popuste, morate ih provjeravati skupa s nama!


O Ikea-I

IKEA je među najvećim multinacionalnim grupacijama na svijetu koje se bave prodajom namještaja. IKEA je osnovana 1943. u Švedskoj i ima 285 trgovina u 37 svjetskih država. U Hrvatskoj posluje od 2014. godine. Ideja koja stoji iza IKEA-e je omogućiti da si jako velik broj ljudi može priuštiti visokokvalitetne proizvode za opremanje doma. IKEA nastoji njegovati dugotrajne odnose sa dobavljačima i u potpunosti automatizirati proizvodnju, te proizvoditi imajući u obzir održivost.

IKEA je pravo mjesto za kupovinu svega što bi vam moglo zatrebati pri opremanju doma. IKEA nudi opremu za dnevnu sobu, poput namještaja za TV i multimediju, pomoćne stoliće, sofe i fotelje, tekstile i tepihe te rasvjetu. Za spavaću sobu možete pronaći ormare, madrace, zavjese, namještaj za odlaganje i krevete. Ukoliko želite opremiti kupaonicu, u ponudi su elementi s umivaonikom, kupaonski namještaj, kućni ogrtači, umivaonici, slavine i mnogi drugi proizvodi. IKEA isto tako nudi kuhinje i kuhinjske uređaje, te tekstile za potrebe uređenja doma.  IKEA redovito izdaje novi katalog, koji možete vidjeti ovdje, dok o trenutnim akcijama više možete saznati ovdje.

 

Posteljina - trgovci

Najpopularniji katalozi

Proizvodi

Trgovci