Patričar - katalozi i akcije


Ako pretražujete web za kataloge Patričar, došli ste na pravo mjestu. Imamo najnovije letke iz Patričar te vodimo računa da dobijete najbolje cijene i akcije u svojoj trgovini. Ako želite uštedjeti nešto novca uporabom akcija u Patričar tjednim lecima te ostvariti najbolje popuste na Patričar tjednim katalozima, onda ste došli na pravo mjesto.

Aktualni katalozi

Najbliža
spinner

 Katalozi možda ne važe u svim lokalnim trgovinama.

 

Najbolji katalozi i letci Patričar na internetu
Imamo informacije o gotovo svakom Patričar katalogu i prodaji gotovo u cijeloj Hrvatskoj! Bez obzira na to jesu li skriveni u katalogu, na internetu ili offline, možete ih pretraživati na našoj web stranici.

Otkrijte najbolje Patričar prodaje
Ogroman broj ljudi želi uštedjeti novac na svom shopu na Patričar. Imamo sve informacije o Patričar prodajama tako da možete dobiti najbolje cijene i uštedjeti novac. Samo pogledaje posljednje kataloge i letke ovdje te vidite kako biste mogli sačuvati novac na sjajnim proizvodima. Ne zaboravite, štednja je temelj uspjeha!

Uložite svoje vrijeme!
Radi se samo o ispravnom mentalnom sklopu kad se radi o štednji. Upravo sada ćete možda uštedjeti nekoliko kuna, ali svaka pomoć je dobro došla te štednja s katalozima Patričar izvrstan je način da najbolje iskoristite svoj novac. Sve što vam treba je pametan kupac te malo istraživanja prije kupovine na Patričar. Treba malo više vremena ali naši letci mogu vam uštedjeti brdo novaca!

Na ovoj stranici pronaći ćete 1 trenutnih Patričar kataloga koji važe do 04.12.2022. U katalozima ćete pronaći posebne ponude i popuste pretežito iz kategorije Hipermarketi i supermarketi, konkretno: Lino, Dukat, Kinder, vrhnje za kuhanje, Kinder Joy, čokoladna jaja, Keksolino, Čokolino, instant kaša, Fino, koje možete kupiti u 51 trgovina u gradovima kao što su Vinkovci, Županja, Ivankovo, Otok, Vođinci itd. Ako ste zainteresirani za sniženja, promocije i posebne ponude u drugim trgovinama, pogledajte kataloge jednog od ostalih 164 maloprodajnih lanaca čiji su katalozi dostupni na Moj Katalog. Također možete pretražiti i arhivu trgovine Patričar da pogledate 14 kataloga koji više ne važe.

Proizvodi u katalozima Patričar

Stranica Proizvodi
leaflet
01.12. - 04.12.2022.
1 Ariel, deterdžent, puder, vrhnje za kuhanje, deterdžent za pranje

Najnoviji katalozi

Trgovci - hipermarketi i supermarketi