Postavite katalog koji nedostaje

Orsay - trgovine i radno vrijeme

Orsay - trgovine i radno vrijeme

Ovdje možete naći sve informacije koje imamo o Orsay, uključujući lokacije Orsay s trgovinama te najčešće radno vrijeme za Orsay. Ovdje na Moj Katalog možete dobiti sve potrebne informacije poput lokacija trgovina i radnog vremena trgovina za vaše omiljene maloprodajne lance uključujući Orsay.


Katalozi Orsay
Katalozi Orsay
Katalozi Orsay

O ORSAYU

Osnovan 1975., Orsay je lanac njemačkih maloprodajnih tekstilnih trgovina za žene. Distribuira žensku odjeću, obuću i pribor, kao što su cipele i nakit. Orsay prati najnovije modne trendove i modne dodatke. Orsay danas ima preko 710 trgovina u čak 34 europske zemlje poput Njemačke, Austrije, Švicarske, Poljske, Češke, Slovačke, Mađarske i Hrvatske. Zaposlenika je preko 5000, od čega je 95% žena. Uz Orsay će te otkriti izvrsnu modu po izvrsnim cijenama, i to je upravo ono što izdvaja Orsay od trgovna sa sličnim modelom poslovanja.

U Orsayu možete pronaći bogatu i jedinstvenu ponudu koja uključuje haljine, kapute, jakne, traperice, kratke hlače, kapute, sakoe, majice, pulovere, suknje, torbe i cipele. Za više informacija o Orsayu, posjetite ih na internetskoj stranici https://www.orsay.com/hr-hr.

Orsay ima svoj online shop preko kojega možete lako i brzo kupiti sve što poželite. Roba koju naručite preko Orsaya sustavom click and collect može vam se besplatno dopremiti u najbližu Orsay trgovinu ili povoljno dostaviti na kućnu adresu. Ukoliko niste zadovoljni robom, Orsay će vam je vratiti uz povrat novca u roku od 14 kalendarskih dana od kupnje artikla. Da bi ste vidjeli Orsayev katalog s trenutnim ponudama i akcijama, kliknite ovdje. Trenutno je u tijeku najnovija ljetna kampanja. U ponudi su i određeni artikli koji su dostupni samo online.

Besplatno se učlanite u Orsay klub kako bi ste stekli dodatne pogodnosti koje nisu dostupne ne-članovima. Kao članovi Orsay kluba možete rezervirati tri komada odjeće do tri dana u trgovini, skupljati bodove kako bi ste dobili KLUB kupone i moći ćete koristiti KLUB popuste i ponude dostupne samo članovima.

ZAŠTO LJUDI VOLE KUPOVATI U ORSAYU

  • Brza dostava: roba se doprema unutar  2 do 7 dana putem tvrtke DPD
  • Click and collect: besplatna dostava u vama najbližu Orsay trgovinu
  • Povrat robe: Svaki artikl se može vratiti u roku od 14 dana s povratom novca
  • Orsay klub: besplatno možete postati dio Orsay klub zajednice

POSLOVNICE I RADNO VRIJEME

Orsay poslovnice su u svim većim hrvatskim gradovima poput Zagreba, Varaždina, Koprivnice, Osijeka, Slavonskog Broda, Siska, Rijeke, Pule, Zadra, Šibenika i trogira. Na ovom linku možete pronaći vama najbližu Orsayevu trgovinu. Radno vrijeme ovisi o prodavaonici u kojoj namjeravate kupovati i možete ga vidjeti na istom linku.