Očev dan - katalozi i akcije

Pogledajte posljednje Očev dan akcije ovdje. Na Moj Katalog imamo najbolje akcije i kupone za artikle koje želite kupiti za Očev dan. Imamo sve najbolje akcije za vaše omiljene brendove te vam se može pomoći uštedjeti novac tijekom Očev dan. Izvucite najviše iz Očev dan s Moj Katalog.

Trenutno nema aktualnih kataloga.

Očev dan - Trgovci

Očev dan

Očev dan je blagdan kojim se slavi očinstvo i očevi. Nastao je nakon popularnosti Majčinog dana, kojeg je osmislila Anna Jarvis početkom 20. stoljeća. 1908. se dogodila rudarska nesreća u kojoj su poginule stotine očeva, a koja je inspirirala Očev dan. Nakon nekoliko neuspješnih pokušaja uspostave Dana očeva, Sonora Smart Dodd 1910. zasniva Očev dan, vjerujući da i očevi zaslužuju svoj dan isto kao i majke. 1966., američki predsjednik Lyndon B. Johnson proglašava Očev dan državnim praznikom. Datum je, međutim, drukčiji u svakoj državi. U Hrvatskoj se, primjerice, Očev dan obilježava 19. ožujka na dan sv. Josipa, koji je ne samo Isusov zemaljski otac, već i zaštitnik hrvatskog naroda. Za očev dan se daruju čestitke, pišu stihovi za očev dan i pjevaju pjesme.

Posebne ponude za Očev dan

U vrijeme Očevog dana, mnogi maloprodajni lanci poput Spar, Lidl, Plodine ili Kaufland ažuriraju svoje kataloge sa specijalnim ponudama za Očev dan. Oduševite i vi vašeg oca poklonima za očev dan, kao što su diploma za očev dan, stihovi za očev dan ili jednostavno čestitka za Očev dan – a koje možete pronaći u ovim trgovinama. Ukoliko vas zanima kupovina odjeće  i modnih detalja za Očev dan, ne propustite provjeriti što se nudi u Pepco i kik. Neka i vaša poruka za Očev dan bude popraćena lijepim poklonom!

Šoping za Očev dan

Očev dan, kao  međunarodni blagdan kojim se slavi očinstvo pravo je vrijeme da obradujete svoga oca. Mnogi maloprodajni lanci nude izuzetne ponude koje možete iskoristiti.  Koristeći https://mojkatalog.hr ne morate više posvuda tražiti najnovije kataloge i letke, već ih izravno možete pregledati na našoj stranici i vidjeti najbolje ponude za svoje novce. Kada vidite ponude za Očev dan, možda baš nađete ono što će se vašem ocu najviše svidjeti po najboljim cijenama i ne propustite super priliku!

Sretan Očev dan!

Najnoviji katalozi