Sastejci
Priprema
100g bulgura
225g halloumi sira
1žuta tikvica
1. Umak napravite od grčkog jogurta, ljutog umaka, soli, papra, malo
maslinova ulja i korice limete. Ostavite u hladnjaku do
poslužvanja.
2. Halloumi sir narežite na šnite debljine 1cm, malo začinite sa
maslinovim uljem te ga s obje strane ispecite na roštilju.
3. Bulgur skuhajte u vodi s malo soli, zatim procijedite. Začinite sa
•1 zelena tikvica
·1 crvena paprika
• 1 komorač
20g svježeg peršina
1 ljubičasti luk
·1 stabljika celera
150g grčkog jogurta
* Pola žličice ljutog umaka
soli, paprom, sitno sjeckanim peršinom i ljubičastim lukom i
maslinovim uljem.
4. Tikvice narežite na kolutiće i na šnite po dužini, premažite ih
Sol
maslinovim uljem te ih ispecite na roštilju.
5. Papriku narežite na četvrtine, premažite ju maslinovim uljem te
također ispecite na roštilju.
6. Sve posolite nakon pečenja.
7. Celer i komorač narežite na manje komade.
8. Bulgur stavite u sredinu tanjura te na nje složite grilano povrće,
celer i komorač te šnite haloumi sira.
• Papar
Maslinovo ulje
• Korica limete
9. Poslužite s umakom.
SOLANA NIN
SOL DALMATINSKI
ZAČIN MLINAC
KOTANYI
PAPAR
ŠARENA
MJEŠAVINA
cijena za 170 g,
17,99 (22,49)
Papar
Harena rlin
KOTANYI
VOLIM LJUTO
VRABANERO
VOLIM LJUTO
BRUTALERO
cijena za 100 ml,
VRA
BAN
ERO
PRIGINAL
BRU
TAL
ER
SCORPION
11,99 (14,99)
PONUDA VRIJEDI OD
29.04. - 05.05.2021.
ORIGINAL
SCORPION
cijena za 100 ml,
cijena za 100 ml,
25,99 (32,49)
38,99 (48,74)
PONUDA VRIJEDI OD
29.04. - 05.05.2021.
PONUDA VRIJEDI OD
29.04. - 05.05.2021.
LUK
LJUBIČASTI
CELER
STABILJKA
cijena za 200 g,
6,99 (7,90)
RUKAVAC
cijena za 4/1
PERŠIN LIST
6,59 (7,45)
cijena za 100 g,
5,39 (6,09)
PONUDA VRIJEDI OD
PONUDA VRIJEDI OD
29.04. - 05.05.2021.
29.04. - 05.05.2021.
PONUDA VRIJEDI OD
29.04. - 05.05.2021.
PONUDA VRIJEDI OD
29.04. - 05.05.2021.
TIKVICA ŽUTA
METRO CHEF
KOMORAČ
METRO
BIO TIKVICE
Chef
LIMETA
2 komada
podložak
cijena za kg,
10,59 (11,97)
cijena za podložak,
çijena za 400 g,
14,49 (16,37)
cijena za 500 g,
14,69 (16,59)
16,79 (18,97)
#metrofeedie
Ponuda od 29. travnja
do 26.svibnja 2021.