Majčin dan - katalozi i akcije

Pogledajte posljednje Majčin dan akcije ovdje. Na Moj Katalog imamo najbolje akcije i kupone za artikle koje želite kupiti za Majčin dan. Imamo sve najbolje akcije za vaše omiljene brendove te vam se može pomoći uštedjeti novac tijekom Majčin dan. Izvucite najviše iz Majčin dan s Moj Katalog.

Trenutno nema aktualnih kataloga.

Majčin dan - Trgovci

Majčin dan

Majčin dan je dan koji se u Hrvatskoj obilježava svake druge nedjelje u svibnju i blagdan je u čast majčinstva i majki. Korijen Majčinog dana je u ranom 20. stoljeću, kada njegovo slavljenje zagovara Amerikanka Anna Jarvis, koja je željela izraziti počast svojoj majci koja je preminula, te je na taj datum ženama u crkvi dijelila 500 bijelih karanfila. Majčin dan je u Americi postao državnim praznikom kada ga je proglasio predsjednik Woodrow Wilson. S vremenom je inspirirao i druge blagdane poput Očevog dana. Nakon toga se Majčin dan proširio po Europi i ostatku svijeta. Kad je Majčin dan, djeca diljem svijeta pišu čestitke i citati majkama za Majčin dan, pjevaju se pjesmice za Majčin dan i iskazuju se lijepe želje svojim majkama. Jeste li i vi već razmišljali što pokloniti svojoj majci?

Ponude za Majčin dan

Prije i na dan Majčinog dana, mnogi maloprodajni lanci poput Lidl, Kaufland, Bipa ili Müller ažuriraju svoje kataloge s posebnim ponudama za Majčin dan. Katalozi nude mnoge ideja za Majčin dan. Čestitke, cvijeće, filmovi za Majčin dan samo su neke od stvari koje možete pronaći u trgovinama na taj blagdan. Ne propustite usrećiti vašu majku poklonom koji će joj se sigurno svidjeti, te uštedite na vašoj sljedećoj kupovini! Možete kupiti i razne poslastice, knjige, elektroniku i mnoge druge artikle. Ako vas zanima kupovina odjeće  i modnih detalja za Majčin dan, obavezno pogledajte što ima u Pepco i kik.

Šoping za Majčin dan

Majčin dan je blagdan na koji izražavate zahvalnost majci.  Koristeći https://mojkatalog.hr više nije potrebno čekati i tražiti najnovije letke i kataloge. Direktno ih možete vidjeti na stranici i uputiti se u najnovije ponude. Kada vidite najnovije ponude, možda će te pronaći baš ono što vam najviše treba po idealnim cijenama i ne propustiti odličnu priliku!

Sretan Majčin dan!

Najnoviji katalozi