Konzum katalog 05.12. - 24.12.2022. - VIŠE NE VRIJEDI - stranica 2 *

thumbnail - Konzum katalog - 05.12.2022. - 24.12.2022. - Sniženi proizvodi - torta, Sacher, Dukat, vrhnje za šlag, biskvit, Kraš, Dorina, čokolada za kuhanje, vanilin šećer, džem, sok naranča, kalup za pečenje. Stranica 2.
2 / 26

* Vrijedi u ovim Konzum prodavaonicama

Prikaži sljedeći

Proizvodi u ovom katalogu

 
2 SACHER TORTA ZA Kore: 6 jaja prstohvat soli 110 g šećera 200 g tamne čokolade 150 g maslaca 1 vanilin šećer 120 g oštrog brašna 1 žličica ekstrakta vanilije 250 g džema od marelice 2 žlice soka od naranče ZA GLAZURU: 150 g tamne čokolade 150 ml vrhnja za šlag * 333 Sweet chef -DARK- ČOKOLADA P PREMIUM COKOLADA ZA JELOKUHANJE JEDILNA ČOKOLADA ZA KUHANJE 52% cacao Categisesti koje ir v wykonák alation beli di ko Cokolade vinske tepi ki he sapat M 200 g Odvojite bjelanjke od žumanjaka. Bjelanjcima dodajte sol pa ručnim mikserom izradite u snijeg od bjelanjaka srednje čvrstine. Počnite dodavati malo po malo šećera (50g), miksajući, dok ne dobijete čvrst snijeg. Čokoladu otopite na pari i ostavite da se malo ohladi. Maslac, 60g šećera, vanilin šećer i žumanjke izradite ručnim mikserom dok nisu pjenasti, oko 5 minuta. Dodajte 1 žličicu ekstrakta vanilije i rashlađenu otopljenu čokoladu te još kratko miksajte. U smjesu sa žumanjcima naizmjenično dodajte po žlicu brašna i žlicu bjelanjaka nježno miješajući špatulom između svakog dodavanja. Smjesu prebacite u namašten i pobrašnjen kalup za pečenje promjera 24 cm i stavite u pećnicu prethodno zagrijanu na 160°C. Pecite 30 minuta, zatim pojačajte temperaturu na 170°C i pecite još 20 minuta. Pečeni biskvit ostavite da se ohladi, zatim ga prerežite na dva dijela. Zagrijte džem od marelica i dodajte mu sok od naranče. Premažite donji biskvit, preklopite drugim biskvitom pa premažite i njega i stranice torte. Ostavite da se upije dok pripremite glazuru. Za glazuru zagrijte vrhnje za šlag do vrenja, maknite s vatre i prelijte preko nalomljene tamne čokolade. Nakon par minuta promiješajte i ostavite da se malo ohladi, oko 10 minuta, pa glazuru prelijte po torti. Ukrasite po želji. maxi super ČOKOLADA ZA KUHANJE 52% kakaa, Sweet chef, 200g -22% 0,93 EUR 69⁹⁹9 kn 1,19 EUR/8,99 kn Dorina- ZA JELO I KUHANJE --300 g 110.58 -26% 1,86 EUR 99 13⁹⁹ kn 2,52 EUR/48,99 kn maxi super DORINA ČOKOLADA ZA KUHANJE Kraš, 300g SOONTO €100 Dukat maslac Dukat maslac MASLAC 1. klasa, Dukat, 250g, 1kg=91,96kn/12,21 EUR THIRGOY 100% super prilika 3,05 EUR 99 22⁹9 kn Fiksni tečaj konverzije 1 euro=7,53450 kuna

Drugi katalozi Konzum

Najnoviji katalozi