Konzum katalog 24.11. - 30.11.2022. - str. 57 - VIŠE NE VRIJEDI *

57 / 61

Konzum katalog - 24.11.2022. - 30.11.2022.. Stranica 57.
57 / 61

Pomičite se kroz ovaj Konzum letak koji vrijedi od 24.11.2022. do 30.11.2022. kako biste vidjeli najnovije akcije. Na 60 stranicama trenutnih tjednih oglasa naći ćete najbolje proizvode od Hipermarketi i supermarketi kategorije.
Ako želite uštedjeti na vašem sljedećem shopping za Konzum, ne zaboravite pretražiti cijeli letak od stranice 1 do stranice 60. Ako želite pametno kupovati te uštedjeti na sljedećem shopping u Konzum nemojte propustiti posljednji tjedni letak pun nevjerojatnih cijena i predivnih popusta. Vratite se na Moj Katalog svaki dan kako biste se uvjerili da ne propuštate velike promocije koje vam nude omiljene maloprodajne trgovine.

* Vrijedi u ovim Konzum prodavaonicama

Prikaži sljedeći
 
 
e š i v n a d e j t i k a v S a d o v z i o r p 0 0 5 od 3 a m a n e cij m i ž i n po POTRAŽI OZNAKE I UŠTEDI! CIJENA! Provuci svoju karticu ili skeniraj aplikaciju i ušedi odmah na 1500 proizvoda svaki mjesec! Kupuj MultiPlus bonus proizvode za još više BONUS kuna na svojoj MultiPlusCard kartici! Zaključali smo cijene 100 proizvoda iz osnovne košarice kako biste vaše osnovne potrepštine kod nas uvijek mogli pronaći po povoljnoj cijeni. Ponekad ne želiš ostati bez omiljenih proizvoda. Zato, kad ti treba više, potraži proizvode s ovom oznakom i plati manje! 10% POPUSTA UMIROVLJENICIMA Svaki dan potraži proizvode po najboljim cijenama! Uzmi Konzumov katalog i napravi dobar plan prije kupnje. Naš popust za umirovljenike jednom mjesečno već je postao pravi klasik. zvoda. U Konzum internet prodavaonici vrijede cijene naznačene na stranicama Konzuma u trenutku narudžbe. Zbog ograničenosti prostora svi proizvodi nisu dostupni u svim prodavaonicama. Ponuda vrijedi do isteka zaliha.

Drugi katalozi Konzum

Najnoviji katalozi