Kaufland katalog - VIŠE NE VRIJEDI *

Kaufland katalog

VIŠE NE VRIJEDI *

1 ... 5 ... 20
Kaufland katalog - Sniženi proizvodi - meso, paprika, sir, vegan. Stranica 5.
1 ... 5 ... 20

Pomičite se kroz ovaj Kaufland letak koji vrijedi od - do - kako biste vidjeli najnovije akcije. Na 20 stranicama trenutnih tjednih oglasa naći ćete najbolje proizvode od Hipermarketi i supermarketi kategorije.
Ako želite uštedjeti na vašem sljedećem shopping za Kaufland, ne zaboravite pretražiti cijeli letak od stranice 1 do stranice 20. Ako želite pametno kupovati te uštedjeti na sljedećem shopping u Kaufland nemojte propustiti posljednji tjedni letak pun nevjerojatnih cijena i predivnih popusta. Vratite se na Moj Katalog svaki dan kako biste se uvjerili da ne propuštate velike promocije koje vam nude omiljene maloprodajne trgovine.

Proizvodi u ovom katalogu

OETARAN VEGETARIAN PEAN YEGETARIAN VEGAN take it weRgie ORGANIC PAPRIKA TOMATO COURGETTE VEGAN ORGANIC SPREAD PHdlad podivini/Prjedga take it. veggie CAUSE YOU CARE LJUBAV PREMA VEGGIESTRANI ŽIVOTA Za dobar burger nije potrebno meso. Tko ne vjeruje u to, svakako bi trebao kušati naš burger od pira i slanutka. Tajna je u aromatičnom namazu K-take it veggie, koji burgeru daje poseban okus. Ne zaboravimo spomenuti da začinjene pljèskavice od slanutka sadrže i dodatnu količinu prijeko potrebnih bjelančevina, a tek hrskava svježa peciva od pira... U njih češ se definitivno zaljubiti! Savjet: Za vegansku varijantu, samo izbaci sir. :)

Kaufland katalozi

Najpopularniji katalozi