Postavite katalog koji nedostaje

Kaufland katalog - str. 17 - VIŠE NE VRIJEDI *

Kaufland katalog - str. 17 - VIŠE NE VRIJEDI *

1 ... 17 ... 21
Kaufland katalog - Sniženi proizvodi - jogurt. Stranica 17.
1 ... 17 ... 21

Pomičite se kroz ovaj Kaufland letak koji vrijedi od - do - kako biste vidjeli najnovije akcije. Na 20 stranicama trenutnih tjednih oglasa naći ćete najbolje proizvode od Hipermarketi i supermarketi kategorije.
Ako želite uštedjeti na vašem sljedećem shopping za Kaufland, ne zaboravite pretražiti cijeli letak od stranice 1 do stranice 20. Ako želite pametno kupovati te uštedjeti na sljedećem shopping u Kaufland nemojte propustiti posljednji tjedni letak pun nevjerojatnih cijena i predivnih popusta. Vratite se na Moj Katalog svaki dan kako biste se uvjerili da ne propuštate velike promocije koje vam nude omiljene maloprodajne trgovine.

Proizvodi u ovom katalogu

✓n  a bazi soje ✓ s a sastojcima iz kontroliranog ekološkog uzgoja Ukusna alternativa Jogurt od soje nije rezerviran samo za vegetarijance i vegane. Bogat je bjelančevinama i kalcijem te se zbog svog neutralnog okusa može koristiti na razne načine. Jednako je ukusan i sa žitaricama, i u smoothieju, a ako ga zasladiš s nekoliko kapi sirupa od agave, dobit ćeš pravu poslasticu. No budi na oprezu: s obzirom da je sirup od agave izuzetno sladak, trebao bi se koristiti umjereno. PO PORCIJI: 291 kcal 8 g bjelančevina 11 g masnoća 37 g ugljikohidrata 3 krušne jedinice (BU) 17

Kaufland katalozi

Najpopularniji katalozi