7
Ponuda na stranici 7 vrijedi od 7. 12. do 13. 12. ili do prodaje zaliha.
lite
umjesto
87,99
kn/1 kg
7,96 €
1 kg
a
k va
lite
6499
kn/1 kg
8,63 €
ta
Dalmatinska
panceta, Domaća
dimljena slanina ili
hamburger
Trajni naresci
Podravka
6999
kn/1 kg
sk
Već od:
9,29 €
H r v at
sk
lite
ta
iteta
al
iteta
al
H r v at
k va
tska
rva
kv
H
a
k va
lite
ta
1199
kn/80 g
1,59 €
a
k va
lite
ta
1 kg
Sušeni bakalar
200 g - 400 g
odabrane vrste
80 g
Već od:
Perutnina Ptuj
1 kg
tska
rva
kv
H
Meksička
salata
Bakalar na bijelo
Sastojci:
• 500 g sušenog bakalara
• 1/2 kg krumpira
vakuum pakiranje
Dim-mes
cca 350 g
1 kg
a
ta
1 kg
iteta
al
Domaći
čvarci
kn/1 kg
7,70 €
Šunka
pureća
Exclusive
sk
59
99
5799
Dimljena
vratina
Andro
tska
rva
kv
H
sk
14,60 €
lite
H r v at
k va
-31%
ta
H r v at
kn/1 kg
k va
tska
rva
kv
H
a
10999
a
iteta
al
Ravlić
1 kg
tska
rva
kv
H
iteta
al
Slavonska
mesnata slanina
11,68 €
tska
rva
kv
H
Vindija
1 kg
10,62 €
sk
10,62 €
Kobasica
čajna
Rozeto
7999
ta
1 kg
iteta
al
kn/1 kg
lite
kn/1 kg
H r v at
7999
k va
sk
6,24 €
a
H r v at
kn/1 kg
Šunka
u ovitku
S-BUDGET
PIK
1 kg
sk
46
99
9,29 €
iteta
al
kn/1 kg
tska
rva
kv
H
H r v at
6999
Šunka
Zrinski
• 1 žlica maslaca
• 2 dl mlijeka
• sol, papar
• nekoliko kriški slanine
• 2 žlice maslinova ulja
• 1 glavica češnjaka, peršin
Namakati bakalar 8 sati u hlad
noj vodi.
Kada je riba omekšala, isjeći je
na male komadiće, očistiti i odst
raniti svu kožu
i kosti. U lonac uliti 3 litre hlad
ne vode, staviti ribu, posoliti i kuh
ati pola sata.
Kad
a
je
riba
kuh
ana, dodati krumpir i kuhati još
kn/1 kg
sat i 20 min. Nakon toga dobro
ocijediti i zgnječiti, dodati na sitno
isjeckani
34,51 € te po potrebi posoliti i popapriti. Ukrasiti kriškčešnjak, peršin, ulje, maslac, mlijeko
ama slanine. U slast!
25999
Fiksni tečaj konverzije 1 € = 7,53450 kn