Da li Vaš katalog nedostaje ovdje?

IKEA katalog 26.08.2019. - 29.08.2020. - str. 35 - VIŠE NE VRIJEDI *

IKEA katalog 26.08.2019. - 29.08.2020. - str. 35 - VIŠE NE VRIJEDI *

1 ... 35 37
IKEA katalog - 26.08.2019. - 29.08.2020. - Sniženi proizvodi - ormar, telefon. Stranica 35.
1 ... 35 37

Pomičite se kroz ovaj IKEA letak koji vrijedi od 26.08.2019. do 29.08.2020. kako biste vidjeli najnovije akcije. Na 36 stranicama trenutnih tjednih oglasa naći ćete najbolje proizvode od Namještaj kategorije.
Ako želite uštedjeti na vašem sljedećem shopping za IKEA, ne zaboravite pretražiti cijeli letak od stranice 1 do stranice 36. Ako želite pametno kupovati te uštedjeti na sljedećem shopping u IKEA nemojte propustiti posljednji tjedni letak pun nevjerojatnih cijena i predivnih popusta. Vratite se na Moj Katalog svaki dan kako biste se uvjerili da ne propuštate velike promocije koje vam nude omiljene maloprodajne trgovine.

* Vrijedi u svim IKEA prodavaonicama.

Proizvodi u ovom katalogu

Kupovina u robnoj kući IKEA, internetski planeri 35 Brojni načini kupovine Bilo da želiš potpuno novo, kompletno rješenje za odlaganje ili tražiš ormar, manje kutije ili unu- tarnje organizatore, preporučujemoti da se, za razbuktavanje svoje dizajnerske mašte, najprije malo inspiriraš. Hrpu ideja možeš pronaći na našoj internetskoj stranici, u aplikaciji i u robnoj kući. Kupuj na IKEA.com Kupovina putem interneta ne može biti jednostavnija. Pronači ćeš jako velik izbor proizvoda, a ne treba ni spominjati neke od najboljih savjeta inspiracije za uredenje doma. Možeš kupovati i iz svoje sofe; ti biraš što god da odaberes, tvoju ćemo ti narudžbu dostaviti unutar samo nekoliko dana. IKEA aplikacija Tvoje iskustvo kupovine može biti još jednostavnije preuzimanjem IKEA aplikacije. Tamo možeš pretraživati proizvode, otkriti posebne ponude i kreirati popise za kupovinu. Kupuju robnoj kući Upoznaj naše proizvode i rješenja za odlaganje onako kako ti ih mi najbolje znamo predstaviti; detaljno, personalizirano, s informiranim zaposlenicima koji če odgovoriti na sva tvoja pitanja. Chat Pronadi nas na IKEA.hr i porazqovarajs nama u virtualnom okruženju E-pošta Pošalji nam poruku putem obrasca na IKEA.hr Telefon 01/445-5444 PON-SUB: 09:00-20:00 NED: 09:00 18:00 Za radno vrijemei upute do robne kuće IKEA posjeti našu internetsku stranicu IKEA.hr Osobno Naši zaposlenici u robnoj kući uvijek su ti spremni pomoći. PAX internetski planer Uposli svoju kreativnost i dizajniraj vlastiti PAX ormars KOMPLEMENT unutarnjim dodacima. Naši planeri koji se vrlo lako koriste pomoći će ti isprobati različite ideje, pa češ tako lakše pronaći ono što ti najbolje odgovara. Možeš započeti s jednim gotovim rješenjem pa ga prilagoditi, a možeš krenuti planirati i od samog početka. Planeri ti kažu kolika će biti cijena kombinacije te kreiraju popis proizvo- da koji ti trebaju, tako da ništa ne zaboraviš u robnoj kući. Provjeravaju i dostupnost proizvoda, a pomažu ti čak i izravno kupovati proizvode putem internetske stranice. Počni planirati danas na IKEA.hr/PAX

IKEA katalozi

Najpopularniji katalozi