Da li Vaš katalog nedostaje ovdje?

IKEA katalog - str. 44 - VIŠE NE VRIJEDI *

IKEA katalog - str. 44 - VIŠE NE VRIJEDI *

1 ... 44 ... 49
IKEA katalog. Stranica 44.
1 ... 44 ... 49

Pomičite se kroz ovaj IKEA letak koji vrijedi od - do - kako biste vidjeli najnovije akcije. Na 48 stranicama trenutnih tjednih oglasa naći ćete najbolje proizvode od Namještaj kategorije.
Ako želite uštedjeti na vašem sljedećem shopping za IKEA, ne zaboravite pretražiti cijeli letak od stranice 1 do stranice 48. Ako želite pametno kupovati te uštedjeti na sljedećem shopping u IKEA nemojte propustiti posljednji tjedni letak pun nevjerojatnih cijena i predivnih popusta. Vratite se na Moj Katalog svaki dan kako biste se uvjerili da ne propuštate velike promocije koje vam nude omiljene maloprodajne trgovine.

* Vrijedi u svim IKEA prodavaonicama.
Kutije i razdjelnici Dodaj organizaciju i stil unutrašnjosti Organiziranjem unutrašnjosti svog rješenja za odlaganje s pomoću kutije i razdjelnika lakše ćeš pronaći sve što tamo odložiš. BESTÅ kutije izvrsne su za sve od daljinskih upravljača do DVD-a, od igračaka do pribora za hobije. Zahvaljujući izrezanim ručkama, jako se lako prenose. KUGGIS i TJENA kutije dolaze s poklopcima i pomažu ti odložiti sve od olovaka, 44 dodataka za stol i opreme za igrice do USB-ova i kablova. KUGGIS ima umetak koji možeš staviti u najveću KUGGIS kutiju ili koristiti zasebno. Veličine KUGGIS kutija dizajnirane su tako da se slažu jedna na druge, pa možeš lako kombinirati različite veličine za različite potrebe. Isto vrijedi i za TJENA kutije!

IKEA katalozi

Najpopularniji katalozi