Da li Vaš katalog nedostaje ovdje?

IKEA katalog - str. 41 - VIŠE NE VRIJEDI *

IKEA katalog - str. 41 - VIŠE NE VRIJEDI *

1 ... 41 ... 49
IKEA katalog - Sniženi proizvodi - boja, reflektor, žarulje. Stranica 41.
1 ... 41 ... 49

Pomičite se kroz ovaj IKEA letak koji vrijedi od - do - kako biste vidjeli najnovije akcije. Na 48 stranicama trenutnih tjednih oglasa naći ćete najbolje proizvode od Namještaj kategorije.
Ako želite uštedjeti na vašem sljedećem shopping za IKEA, ne zaboravite pretražiti cijeli letak od stranice 1 do stranice 48. Ako želite pametno kupovati te uštedjeti na sljedećem shopping u IKEA nemojte propustiti posljednji tjedni letak pun nevjerojatnih cijena i predivnih popusta. Vratite se na Moj Katalog svaki dan kako biste se uvjerili da ne propuštate velike promocije koje vam nude omiljene maloprodajne trgovine.

* Vrijedi u svim IKEA prodavaonicama.

Proizvodi u ovom katalogu

Rasvjeta Unutar elementa Postoje dvije mogućnosti, usklađene s tvojim potrebama. Možeš odabrati VAXMYRA reflektore ili NORRFLY LED rasvjetnu traku od 55 cm. VAXMYRA LED reflektor 2 kom., Ø6,8 cm. VAXMYRA reflektor savršen je u elementima. Lako se montira na staklo ili metal dvostranom trakom ili se ugradi u drvene police. LED transformator prodaje se zasebno. Za više informacija o transformatorima, vidi sljedeću stranicu. Prigušivo TRÅDFRI daljinskim upravljačem i TRÅDFRI pristupnikom, prodaju se zasebno. IKEA. Model L1734 VAXMYRA. *Ova rasvjetna tijela sadrže ugrađene LED žarulje energetskih razreda od A++ do A. Žarulje u rasvjetnom tijelu ne mogu se mijenjati. Boja aluminija* 304.218.86 95 kn Crna* 004.218.78 95 kn Bijela* 104.218.68 95 kn NORRFLY LED rasvjetna traka. Boja aluminija. NORRFLY ima senzor pokreta tako da se svjetlo automatski pali i gasi prilikom otvaranja i zatvaranja elementa. LED transformator prodaje se zasebno. Za više informacija o transformatorima, vidi sljedeću stranicu. Prigušivo TRÅDFRI daljinskim upravljačem i TRÅDFRI pristupnikom, prodaju se zasebno. IKEA. Model L1613 NORRFLY. Ovo rasvjetno tijelo sadrži ugrađene LED žarulje energetskih razreda od A++ do A. Žarulje u rasvjetnom tijelu ne mogu se mijenjati. 55 cm* 403.322.53 99,90 kn Na vrhu elementa Možeš birati između URSHULT i LINDSHULT rasvjete za element koja će ti dati lijepo svjetlo za ugođaj te ćeš lakše pronaći svoje stvari. URSHULT LED rasvjeta za element. Daje usmjereno svjetlo koje je dobro za osvjetljivanje manjih zona. LED transformator prodaje se zasebno. Za više informacija o transformatorima, vidi sljedeću stranicu. Prigušivo TRÅDFRI daljinskim upravljačem i TRÅDFRI pristupnikom, prodaju se zasebno. IKEA. Model L1305 URSHULT. *Ovo rasvjetno tijelo sadrži ugrađene LED žarulje energetskih razreda od A++ do A. Žarulje u rasvjetnom tijelu ne mogu se mijenjati. Presvučeno niklom* 302.604.02 150 kn LINDSHULT LED rasvjeta za element. Daje usmjereno svjetlo koje je dobro za osvjetljivanje manjih zona. LED transformator prodaje se zasebno. Za više informacija o transformatorima, vidi sljedeću stranicu. Prigušivo TRÅDFRI daljinskim upravljačem i TRÅDFRI pristupnikom, prodaju se zasebno. IKEA. Model L1304 LINDSHULT. Ovo rasvjetno tijelo sadrži ugrađene LED žarulje energetskih razreda od A++ do A. Žarulje u rasvjetnom tijelu ne mogu se mijenjati. Presvučeno niklom 102.604.36 150 kn 41

IKEA katalozi

Najpopularniji katalozi