Da li Vaš katalog nedostaje ovdje?

IKEA katalog - str. 40 - VIŠE NE VRIJEDI *

IKEA katalog - str. 40 - VIŠE NE VRIJEDI *

1 ... 40 ... 49
IKEA katalog - Sniženi proizvodi - apple. Stranica 40.
1 ... 40 ... 49

Pomičite se kroz ovaj IKEA letak koji vrijedi od - do - kako biste vidjeli najnovije akcije. Na 48 stranicama trenutnih tjednih oglasa naći ćete najbolje proizvode od Namještaj kategorije.
Ako želite uštedjeti na vašem sljedećem shopping za IKEA, ne zaboravite pretražiti cijeli letak od stranice 1 do stranice 48. Ako želite pametno kupovati te uštedjeti na sljedećem shopping u IKEA nemojte propustiti posljednji tjedni letak pun nevjerojatnih cijena i predivnih popusta. Vratite se na Moj Katalog svaki dan kako biste se uvjerili da ne propuštate velike promocije koje vam nude omiljene maloprodajne trgovine.

* Vrijedi u svim IKEA prodavaonicama.

Proizvodi u ovom katalogu

Rasvjeta Tradicionalna ili umrežena IKEA pametna rasvjeta? Dobra rasvjeta čini život lakšim i pomaže ti stvoriti pravi ugođaj. Ove su opcije kreirane za BESTÅ rješenja. One će osvijetliti tvoje najdraže slike i kolekcije te ćeš uživati u ugodnom, reflektiranom svjetlu. I naravno, dobra rasvjeta olakšava pronalaženje stvari na policama i unutar elemenata. TRÅDFRI LED transformator čini VAXMYRA, NORRFLY, LINDSHULT i URSHULT pametnom 40 te im daje mogućnost bežičnog prigušivanja TRÅDFRI daljinskim upravljačem te spajanja na TRÅDFRI pristupnik. Kad je rasvjeta spojena na pristupnik, možeš je kontrolirati s pomoću IKEA Home smart aplikacije na svom mobitelu ili virtualnih asistenata kao što su Apple HomeKit, Amazon Alexa ili Google Home.

IKEA katalozi

Najpopularniji katalozi