Da li Vaš katalog nedostaje ovdje?

IKEA katalog - str. 4 - VIŠE NE VRIJEDI *

IKEA katalog - str. 4 - VIŠE NE VRIJEDI *

1 ... 4 ... 49
IKEA katalog - Sniženi proizvodi - boja. Stranica 4.
1 ... 4 ... 49

Pomičite se kroz ovaj IKEA letak koji vrijedi od - do - kako biste vidjeli najnovije akcije. Na 48 stranicama trenutnih tjednih oglasa naći ćete najbolje proizvode od Namještaj kategorije.
Ako želite uštedjeti na vašem sljedećem shopping za IKEA, ne zaboravite pretražiti cijeli letak od stranice 1 do stranice 48. Ako želite pametno kupovati te uštedjeti na sljedećem shopping u IKEA nemojte propustiti posljednji tjedni letak pun nevjerojatnih cijena i predivnih popusta. Vratite se na Moj Katalog svaki dan kako biste se uvjerili da ne propuštate velike promocije koje vam nude omiljene maloprodajne trgovine.

* Vrijedi u svim IKEA prodavaonicama.

Proizvodi u ovom katalogu

Uvod u BESTÅ sustav odlaganja Naša BESTÅ serija suvremeno je i visokokvalitetno rješenje s mogućnosti dizajniranja i prilagodbe prema vlastitim potrebama, prostoru i ukusu. BESTÅ rješenje savršeno je dom za tvoj TV, izvrsno je za odlaganje igračaka, igara i fotoalbuma, a može i služiti za izlaganje omiljenih igračaka. BESTÅ rješenje može započeti kao jednostavna jedinica s odlaganjem za skučeni prostor, ali i rasti i prilagođavati se tvojim potrebama, bilo da se seliš u novi dom ili tvoja obitelj dobiva novog člana. Najbolje od svega, možeš izraziti svoj stil jer ti nudimo niz fronti različitih boja i površina koje možeš dodatno personalizirati kvakama ili ručkama, gornjim pločama ili nogama. Kakvo god da ti je odlaganje potrebno, BESTÅ ti može pomoći. A ako je BESTÅ tvoj izbor u nekoliko zona u domu, postići ćeš i savršeno usklađen izgled čitavog prostora. BESTÅ TV kombinacija za odlaganje. Š240×D42×V190 cm. Bijela/LAPPVIKEN bijela/ SINDVIK bijela/prozirno staklo. Otvaranje na pritisak: 993.026.21 Nježno zatvaranje: 193.026.15 2074 kn BESTÅ odlaganje za multimediju savršeno je središnje mjesto za tvoj TV i sve od opreme za igrice, kablove, daljinske upravljače, društvene igre i igračke. Ako ti je prostor na podu ograničen, s pomoću BESTÅ rješenja možeš maksimalno iskoristiti prostor na zidu. 4

IKEA katalozi

Najpopularniji katalozi