Da li Vaš katalog nedostaje ovdje?

IKEA katalog - str. 12 - VIŠE NE VRIJEDI *

IKEA katalog - str. 12 - VIŠE NE VRIJEDI *

1 ... 12 ... 49
IKEA katalog - Sniženi proizvodi - vrata. Stranica 12.
1 ... 12 ... 49

Pomičite se kroz ovaj IKEA letak koji vrijedi od - do - kako biste vidjeli najnovije akcije. Na 48 stranicama trenutnih tjednih oglasa naći ćete najbolje proizvode od Namještaj kategorije.
Ako želite uštedjeti na vašem sljedećem shopping za IKEA, ne zaboravite pretražiti cijeli letak od stranice 1 do stranice 48. Ako želite pametno kupovati te uštedjeti na sljedećem shopping u IKEA nemojte propustiti posljednji tjedni letak pun nevjerojatnih cijena i predivnih popusta. Vratite se na Moj Katalog svaki dan kako biste se uvjerili da ne propuštate velike promocije koje vam nude omiljene maloprodajne trgovine.

* Vrijedi u svim IKEA prodavaonicama.

Proizvodi u ovom katalogu

Rješenja za odlaganje Daleko od očiju ili ipak što bliže? Stvari koje često stvaraju nered mogu ići ravno u velike ladice ili elemente gdje će biti što dalje od pogleda, dok svoje omiljene predmete možeš izložiti ili iza staklenih vrata ili na vrhu elementa. Rješenje za odlaganje i izlaganje praktično je, a priča tvoju priču. Police se mogu prilagoditi kako bi unutra stale sve stvari koje moraš odložiti. BESTÅ Kombinacija za odlaganje s vratima. Š180×D42×V64 cm. Bijela/RIKSVIKEN svijetlobrončani efekt. 193.017.34 1725 kn Daj toplinu i osobnost svojoj prostoriji kreativno izloženim predmetima na rješenju za odlaganje. 12

IKEA katalozi

Najpopularniji katalozi