Postavite katalog koji nedostaje

IKEA katalog 10.04.2020. - 31.08.2020. - str. 6 - VIŠE NE VRIJEDI *

IKEA katalog 10.04.2020. - 31.08.2020. - str. 6 - VIŠE NE VRIJEDI *

1 ... 6 ... 21
IKEA katalog - 10.04.2020. - 31.08.2020. - Sniženi proizvodi - kućica, vrata. Stranica 6.
1 ... 6 ... 21

Pomičite se kroz ovaj IKEA letak koji vrijedi od 10.04.2020. do 31.08.2020. kako biste vidjeli najnovije akcije. Na 20 stranicama trenutnih tjednih oglasa naći ćete najbolje proizvode od Namještaj kategorije.
Ako želite uštedjeti na vašem sljedećem shopping za IKEA, ne zaboravite pretražiti cijeli letak od stranice 1 do stranice 20. Ako želite pametno kupovati te uštedjeti na sljedećem shopping u IKEA nemojte propustiti posljednji tjedni letak pun nevjerojatnih cijena i predivnih popusta. Vratite se na Moj Katalog svaki dan kako biste se uvjerili da ne propuštate velike promocije koje vam nude omiljene maloprodajne trgovine.

* Vrijedi u svim IKEA prodavaonicama.

Proizvodi u ovom katalogu

STIL Stil Uzmi si vremena za maštanje U ovoj će se fazi tvoji snovi i ideje početi oblikovati. Dodaj tome svoje potrebe i izgled idealne kuhinje i zasigurno ćeš pronaći ono što tražiš među IKEA kuhinjama. Razmisli o tome jesi li klasičniji tip koji voli kuhinju s puno vid- ljivih ladica i detalja. .l više voliš moderni pristup s ujednačenim dizajnom i ladicama .ili si negdje između tih dviju varija- nti i želiš nabolje od skrivenima iza većih obiju? fronti. Otkrij sve stilove, funkcije i ideje koje ti nudimo. Kuhinje Brošura o kuhinjama Robna kuća IKEA IKEA internetska stranica U lokalnoj robnoj kući možeš vidjeti razne postavljene kuhinje različitih dimenzija i stilova. Otvori vrata ladice i otkrij što se u njima nalazi, provjeri funkcije naših uređaja i porazgovaraj s našim stručnjacima za kuhinje za dodatne ideje. Ugovori termin na IKEA.hr/kuhinje Na našoj ćeš intenetskoj stranici pronaći mnoštvo dizajnerskih i funk- cionalnih ideja. U galeriji kuhinja pripremili smo kuhinje različitih stilova i veličina, Usto smo svaku kuhinju razdijelili na njezine manje dijelove kako bi se lakše kombinirali za stvaranje kuhinje iz snova. Vidi više na IKEA.hr. Brošura o kuhinjama odličan je izvor ideja i inspiracije. U njoj možeš vidjeti neke od tisuća mogućih kom- binacija koje možeš kreirati. Uzmi svoj primjerak u robnoj kući IKEA Ili prolistaj digitalno izdanje na našoj internetskoj stranici. 06

IKEA katalozi

Najpopularniji katalozi