Da li Vaš katalog nedostaje ovdje?

IKEA katalog 10.04.2020. - 29.08.2020. - str. 48 - VIŠE NE VRIJEDI *

IKEA katalog 10.04.2020. - 29.08.2020. - str. 48 - VIŠE NE VRIJEDI *

1 ... 48 ... 105
IKEA katalog - 10.04.2020. - 29.08.2020. - Sniženi proizvodi - jaja. Stranica 48.
1 ... 48 ... 105

Pomičite se kroz ovaj IKEA letak koji vrijedi od 10.04.2020. do 29.08.2020. kako biste vidjeli najnovije akcije. Na 104 stranicama trenutnih tjednih oglasa naći ćete najbolje proizvode od Namještaj kategorije.
Ako želite uštedjeti na vašem sljedećem shopping za IKEA, ne zaboravite pretražiti cijeli letak od stranice 1 do stranice 104. Ako želite pametno kupovati te uštedjeti na sljedećem shopping u IKEA nemojte propustiti posljednji tjedni letak pun nevjerojatnih cijena i predivnih popusta. Vratite se na Moj Katalog svaki dan kako biste se uvjerili da ne propuštate velike promocije koje vam nude omiljene maloprodajne trgovine.

* Vrijedi u svim IKEA prodavaonicama.

Proizvodi u ovom katalogu

KUHALIŠTA Ključne značajke Prenosivo kuhalište savršeno je za manje kuhinje ili za sve prilike kad ti je potrebna dodatna zona za kuhanje. Lako se pomiče okolo i može se spremiti kad se ne koristi kako bi se oslobodio prostor na ploči za druge aktivnosti. Ovisno o potrebama i količini hrane koju pripremaš, odaberi kuhalište s dovoljno zona za kuhanje. Mi ti nudimo kuhališta s jednom, dvije, tri ili četiri zone za kuhanje. Također, uzmi u obzir i širinu svojeg kuhališta: što je kuhalište veće, to ćeš imati više prostora za lonce i tave. Funkcija pauze omogućuje ti zaustavljanje kuhanja ako te nešto prekine i trenutačno ponovno pokretanje na istoj temperaturi. Tako svoje kuhanje možeš prekinuti i odmah nastaviti s njim na istoj temperaturi. Kad pritisneš gumb za sigurnosnu zaštitu za djecu i držiš četiri sekunde, ne možeš uključiti kuhalište ili promijeniti temperaturu. Za otključavanje kuhališta, pritisni dugme za sigurnosnu zaštitu za djecu opet i drži četiri sekunde. Ova će ti funkcija dobro doći i onda kada kuhalište čistiš i ne želiš da ti se zone prebacuju. Postigni sjajnu kontrolu nad kuhanjem koristeći zasebne tajmere, koji ti omogućuju tempiranje svake zone odvojeno. Idealno za kuhanje jaja, riže ili tjestenine. „Booster" funkcija dodaje snagu jednoj zoni za kuhanje, idealno za prženje hrane i zakuhavanje vode u samo nekoliko minuta. „Booster" funkcija može se namjestiti samo jednim dodirom. 48

IKEA katalozi

Najpopularniji katalozi