Postavite katalog koji nedostaje

IKEA katalog 10.04.2020. - 29.08.2020. - str. 19 - VIŠE NE VRIJEDI *

IKEA katalog 10.04.2020. - 29.08.2020. - str. 19 - VIŠE NE VRIJEDI *

1 ... 19 ... 105
IKEA katalog - 10.04.2020. - 29.08.2020. - Sniženi proizvodi - grijači, mast, pećnica, pita, vrata. Stranica 19.
1 ... 19 ... 105

Pomičite se kroz ovaj IKEA letak koji vrijedi od 10.04.2020. do 29.08.2020. kako biste vidjeli najnovije akcije. Na 104 stranicama trenutnih tjednih oglasa naći ćete najbolje proizvode od Namještaj kategorije.
Ako želite uštedjeti na vašem sljedećem shopping za IKEA, ne zaboravite pretražiti cijeli letak od stranice 1 do stranice 104. Ako želite pametno kupovati te uštedjeti na sljedećem shopping u IKEA nemojte propustiti posljednji tjedni letak pun nevjerojatnih cijena i predivnih popusta. Vratite se na Moj Katalog svaki dan kako biste se uvjerili da ne propuštate velike promocije koje vam nude omiljene maloprodajne trgovine.

* Vrijedi u svim IKEA prodavaonicama.

Proizvodi u ovom katalogu

PEĆNICE Torbo Griling Ful Stean Haf Steam+ Heat Sigurnost djece Vrata naših pećnica imaju sig- urnosnu bravu kako bi kuhinja bila sigurno mjesto za djecu, u kojem mogu sudjelovati u svim aktivnostima. S prethodno postavljenim programima za kuhanje možeš odabrati odgovarajuće postavke za različita jela i recepte i dobiti isti rezultat svaki put. Glavne funkcije kuhanja S funkcijom na paru kombinira se para i vruči Gornji i donji grijači idealni su za kuhanje jela s hrskavom koricom i sporo kuhanje jela u pečnici, Pirolitička funkcija samočišćenja olakšava ti čistiti pećnicu. Mast i ostaci hrane izgaraju do zrak kako bi se dobile optimalne razine vlage i topline, održavajući hranu mekom iznutra te pepela koji se lako obriše krpom. hrskavom izvana. Konvekcijska funkcija s vrućim zrakom širi toplinu brzo i ravnomjerno, omogućujući istovremeno kuhanje i pečenje nekoliko jela, S gril funkcijom koja ravnomjerno širi toplinu, dobit ćeš taj savršen gornji sloj na mesu i povrću, isto i kao i finu zlatno-smeđu boju na gratiniranim jelima. Funkcija za pečenje kruha/pizze daje tvojoj hrani intenzivnu zlatnu boju izvana i jako ukusnu donju koricu. pri kojem se okusi ne miješaju. Funkcija brzog zagrijavanja za tren zagrijava pećnicu. Posebna funkcija za tijesta savršena je za Program zagrijavanja omogućuje ti da pečenje kolačića i pita. hranu držiš toplom, a da se ne prepeče ili zagori. Odmrzni svoju hranu sedam puta brže s funkcijom brzog odmrzavanja. 19

IKEA katalozi

Najpopularniji katalozi