IKEA - katalozi i akcije


Ako pretražujete web za kataloge IKEA, došli ste na pravo mjestu. Imamo najnovije letke iz IKEA te vodimo računa da dobijete najbolje cijene i akcije u svojoj trgovini. Ako želite uštedjeti nešto novca uporabom akcija u IKEA tjednim lecima te ostvariti najbolje popuste na IKEA tjednim katalozima, onda ste došli na pravo mjesto.

Aktualni katalozi

Najbliža
spinner

 Katalozi možda ne važe u svim lokalnim trgovinama.

 

al Legenda u opremanju doma - IKEA

Dugo smo godina čekali da se div unutrašnjeg uređenja IKEA pojavi na hrvatskom tržištu. Kupce s područja Hrvatske možda je razočarala činjenica da IKEA nema trgovine po svim većim gradovima, ali je Ikea online ispunila sva očekivanja i učinila njihove proizvode dostupnim u svim dijelovima zemlje.

Internetska ponuda

IKEA je tvrtka koja ništa ne prepušta slučajnosti pa je i njihova online ponuda prepuna pogodnosti, akcija i prigodnih cijena. Ako se odlučite na kupovinu u toj trgovini, posjetite https://www.ikea.com/hr/hr/ .

Katalozi i brošure

Novi katalozi izlaze mjesečno, a organizirani su tematski. Tako ćete na stranici naći katalog kuhinje, katalog spavaćih ili dječjih soba. Uz to, postoji i više tematskih brošura, kao što su tekstili, ali i ponuda ograničenih kolekcija, kao i preporuke proizvoda za uređivanje doma. Svaki je katalog vrlo precizan pa odmah možete vidjeti koliko štedite pri kupovini proizvoda po akcijskoj cijeni. Osim navedenih kataloga, postoje i posebne ponude prilagođene dobu godine, kao što je katalog školskog pribora prije početka školske godine ili prigodni blagdanski katalozi.

Plaćanje i dostava

Nakon odabira proizvoda koje želite kupiti, plaćanje možete obaviti jednokratno ili na rate. Broj ponuđenih rata razlikuje se prema banci u kojoj imate karticu, a kreće se od dvije do dvanaest. Možda će vas razočarati činjenica da nekim karticama na rate nije moguće plaćati putem online prodaje.

IKEA ima vlastitu dostavu koja se naplaćuje, ovisno o težini proizvoda koje treba dostaviti te o adresi na koju je te proizvode potrebno dostaviti. Ako ste u IKEI odabrali darovnu karticu, ona vam neće biti dostavljena, a ne dostavljaju niti prehrambene proizvode, biljke, orijentalne tepihe, tkanine za šivanje niti proizvode s odjela „Kakvo je takvo je“.

Ukoliko ne želite dostavu na kućnu adresu, u svakom većem gradu postoji dostavni centar u kojem naručene proizvode možete besplatno preuzeti.

Najnoviji katalozi

Trgovci - namještaj