IKEA - katalozi i akcije


Ako pretražujete web za kataloge IKEA, došli ste na pravo mjestu. Imamo najnovije letke iz IKEA te vodimo računa da dobijete najbolje cijene i akcije u svojoj trgovini. Ako želite uštedjeti nešto novca uporabom akcija u IKEA tjednim lecima te ostvariti najbolje popuste na IKEA tjednim katalozima, onda ste došli na pravo mjesto.

al Legenda u opremanju doma - IKEA

Dugo smo godina čekali da se div unutrašnjeg uređenja IKEA pojavi na hrvatskom tržištu. Kupce s područja Hrvatske možda je razočarala činjenica da IKEA nema trgovine po svim većim gradovima, ali je Ikea online ispunila sva očekivanja i učinila njihove proizvode dostupnim u svim dijelovima zemlje.

Internetska ponuda

IKEA je tvrtka koja ništa ne prepušta slučajnosti pa je i njihova online ponuda prepuna pogodnosti, akcija i prigodnih cijena. Ako se odlučite na kupovinu u toj trgovini, posjetite https://www.ikea.com/hr/hr .

Katalozi i brošure

Novi katalozi izlaze mjesečno, a organizirani su tematski. Tako ćete na stranici naći katalog kuhinje, katalog spavaćih ili dječjih soba. Uz to, postoji i više tematskih brošura, kao što su tekstili, ali i ponuda ograničenih kolekcija, kao i preporuke proizvoda za uređivanje doma. Svaki je katalog vrlo precizan pa odmah možete vidjeti koliko štedite pri kupovini proizvoda po akcijskoj cijeni. Osim navedenih kataloga, postoje i posebne ponude prilagođene dobu godine, kao što je katalog školskog pribora prije početka školske godine ili prigodni blagdanski katalozi.

Plaćanje i dostava

Nakon odabira proizvoda koje želite kupiti, plaćanje možete obaviti jednokratno ili na rate. Broj ponuđenih rata razlikuje se prema banci u kojoj imate karticu, a kreće se od dvije do dvanaest. Možda će vas razočarati činjenica da nekim karticama na rate nije moguće plaćati putem online prodaje.

IKEA ima vlastitu dostavu koja se naplaćuje, ovisno o težini proizvoda koje treba dostaviti te o adresi na koju je te proizvode potrebno dostaviti. Ako ste u IKEI odabrali darovnu karticu, ona vam neće biti dostavljena, a ne dostavljaju niti prehrambene proizvode, biljke, orijentalne tepihe, tkanine za šivanje niti proizvode s odjela „Kakvo je takvo je“.

Ukoliko ne želite dostavu na kućnu adresu, u svakom većem gradu postoji dostavni centar u kojem naručene proizvode možete besplatno preuzeti.

Najbolji katalozi i letci IKEA na internetu
Imamo informacije o gotovo svakom IKEA katalogu i prodaji gotovo u cijeloj Hrvatskoj! Bez obzira na to jesu li skriveni u katalogu, na internetu ili offline, možete ih pretraživati na našoj web stranici.

Otkrijte najbolje IKEA prodaje
Ogroman broj ljudi želi uštedjeti novac na svom shopu na IKEA. Imamo sve informacije o IKEA prodajama tako da možete dobiti najbolje cijene i uštedjeti novac. Samo pogledaje posljednje kataloge i letke ovdje te vidite kako biste mogli sačuvati novac na sjajnim proizvodima. Ne zaboravite, štednja je temelj uspjeha!

Uložite svoje vrijeme!
Radi se samo o ispravnom mentalnom sklopu kad se radi o štednji. Upravo sada ćete možda uštedjeti nekoliko kuna, ali svaka pomoć je dobro došla te štednja s katalozima IKEA izvrstan je način da najbolje iskoristite svoj novac. Sve što vam treba je pametan kupac te malo istraživanja prije kupovine na IKEA. Treba malo više vremena ali naši letci mogu vam uštedjeti brdo novaca!

Na ovoj stranici pronaći ćete 5 trenutnih IKEA kataloga koji važe do - U katalozima ćete pronaći posebne ponude i popuste pretežito iz kategorije Namještaj, konkretno: d3, vrata, boja, lampa, stolica, jastučnica, ormar, stol, polica, kreveta, koje možete kupiti u 1 trgovina u gradovima kao što su Sesvete itd. Ako ste zainteresirani za sniženja, promocije i posebne ponude u drugim trgovinama, pogledajte kataloge jednog od ostalih 85 maloprodajnih lanaca čiji su katalozi dostupni na Moj Katalog. Također možete pretražiti i arhivu trgovine IKEA da pogledate 16 kataloga koji više ne važe.

IKEA trgovine
Najpopularniji katalozi

Proizvodi

Trgovci