Valentinovo - katalozi i akcije

Valentinovo - Trgovci

Valentinovo

Valentinovo ili Dan sv. Valentina obilježava se 14. veljače i poznat je kao dan zaljubljenih.  Priča o porijeklu Valentinova započinje u 5. stoljeću, kada je papa Gelazije I. proglasio 14. prosinca kao datum na koji će se prisjećati na sveca i mučenika sv. Valentina koji je umro na taj dan. Sv. Valentin je, prema jednoj legendi, vratio vid kćeri jednog suca i napisao joj pismo u kojem se potpisao kao „vaš Valentin“ kako bi se oprostio s njome prije svog pogubljenja. U Engleskoj, u 18. stoljeću, Valentinovo je steklo konotaciju ljubavi, a zaljubljeni su počeli slati jedni drugima čestitke, cvijeće i slatkiše kako bi iskazali svoju ljubav.

Valentinovo se, iako izvorno katolički blagdan, proširilo po cijelome svijetu te ga slavi mnogo zemalja. U Hrvatskoj se počeo slaviti pod utjecajem američke pop kulture. Valentinovo je danas dan zaljubjenih na koji se očekuje voljenog osobi poslati čestitku za Valentinovo, kupiti joj poklon i/ili izvesti je na romantičnu večeru. Simboli Valentinova su i pjesme za Valentinovo, Valentinovo stihovi, golubice i figurice krilatog Kupida.

Ponude za Valentinovo

U vrijeme Valentinova, mnogi maloprodajni lanci poput Konzum, Lidl, Kaufland ili Plodine objavljuju nove kataloge sa posebnim ponudama samo za Valentinovo. Saznajte o novim idejama za Valentinovo, obradujte svoju voljenu osobu čestitkama i slikama za Valentinovo. Svatko se raduje poklonu za Valentinovo i ne propustite kupiti i vašoj voljenoj osobi jedan. Cvijeće, čokolade, knjige, elektronika – možete pronaći sve što želite! Ukoliko želite pokloniti svojoj voljenoj osobi modernu odjeću ili modne proizvode, obavezno provjerite što se nudi u Pepco i Kik.

Šoping za Valentinovo

Valentinovo je  svjetski blagdan i za Valentinovo možete naći jedinstvene ponude u maloprodajnim lancima, i to treba iskoristiti.  Koristeći https://mojkatalog.hr ne morate čekati i tražiti nove kataloge – možete ih izravno vidjeti na stranici i vidjeti što najnovije ponude sadrže. Možete naći savršeni poklon za Valentinovo po najpristupačnijoj cijeni!

Sretno Valentinovo svima!

Najnoviji katalozi