Majčin dan - katalozi i akcije

Trenutno nema aktualnih kataloga.

Majčin dan - Trgovci

Majčin dan

Majčin dan je dan koji se u Hrvatskoj obilježava svake druge nedjelje u svibnju i blagdan je u čast majčinstva i majki. Korijen Majčinog dana je u ranom 20. stoljeću, kada njegovo slavljenje zagovara Amerikanka Anna Jarvis, koja je željela izraziti počast svojoj majci koja je preminula, te je na taj datum ženama u crkvi dijelila 500 bijelih karanfila. Majčin dan je u Americi postao državnim praznikom kada ga je proglasio predsjednik Woodrow Wilson. S vremenom je inspirirao i druge blagdane poput Očevog dana. Nakon toga se Majčin dan proširio po Europi i ostatku svijeta. Kad je Majčin dan, djeca diljem svijeta pišu čestitke i citati majkama za Majčin dan, pjevaju se pjesmice za Majčin dan i iskazuju se lijepe želje svojim majkama. Jeste li i vi već razmišljali što pokloniti svojoj majci?

Ponude za Majčin dan

Prije i na dan Majčinog dana, mnogi maloprodajni lanci poput Lidl, Kaufland, Bipa ili Müller ažuriraju svoje kataloge s posebnim ponudama za Majčin dan. Katalozi nude mnoge ideja za Majčin dan. Čestitke, cvijeće, filmovi za Majčin dan samo su neke od stvari koje možete pronaći u trgovinama na taj blagdan. Ne propustite usrećiti vašu majku poklonom koji će joj se sigurno svidjeti, te uštedite na vašoj sljedećoj kupovini! Možete kupiti i razne poslastice, knjige, elektroniku i mnoge druge artikle. Ako vas zanima kupovina odjeće  i modnih detalja za Majčin dan, obavezno pogledajte što ima u Pepco i kik.

Šoping za Majčin dan

Majčin dan je blagdan na koji izražavate zahvalnost majci.  Koristeći https://mojkatalog.hr više nije potrebno čekati i tražiti najnovije letke i kataloge. Direktno ih možete vidjeti na stranici i uputiti se u najnovije ponude. Kada vidite najnovije ponude, možda će te pronaći baš ono što vam najviše treba po idealnim cijenama i ne propustiti odličnu priliku!

Sretan Majčin dan!

Najnoviji katalozi