Božić - katalozi i akcije

Aktualni katalozi

Božić - Trgovci

Božić

Božić je najveći kršćanski blagdan, a kojim se obilježava rođenje Isusa Krista. Većina kršćanskih crkava, kao što su katolička i razne protestantske, ga obilježavaju 25. prosinca, dok pravoslavni Božić pada na 7. siječnja.  Bitna božićna tradicija, koja izvorno potječe iz Njemačke i koja je tek relativno nedavno zaživjela u ostatku Europe, je ukrašavanje bora ukrasima za Božić. Međutim, ne ukrašava se samo bor, već i čitavi gradovi i sela, dajući osobit božićni duh. Ono što čini Božić mnogim ljudima, osobito djeci, su i pokloni – jedan od simbola Božića danas, jer se običava darivati obitelj i prijatelje. Nosi ih Djed Božićnjak, čiji je lik izrastao iz legendi o sv. Nikoli i raznih drugih legendi. Kuće su ispunjene mirisom božićnih kolača i pečene purice, a na TV ekranima ide božićni program. U Hrvatskoj se sije božićna pšenica i posjećuju se rodbina i prijatelji. Stari hrvatski običaj je i da se Ispod Božićnog drvca stavljaju jaslice s figuricama malog Isusa, Josipa i Marije. Učinite da vam ovaj Božić bude nezaboravan.

Božićne ponude

U vrijeme Božića, mnogi maloprodajni lanci poput Lidl, Plodine, Konzum ili Kaufland izdaju kataloge sa specijalnim ponudama za Božić. Katalozi nude široki asortiman božićnih jela, slatkiša i kolača. Ovi lanci su isto tako dobro mjesto za kupovinu božićnih poklona svojim najmilijima. Obradujte svoju djecu i rodbinu igračkama, elektronikom, knjigama,  kućanskim aparatima, kozmetikom i mnogim druge stvarima. Nemojte ostaviti podnožje svog bora praznim. Ako još niste pribavili bor za ukrašavanje, ugrabite umjetni bor iz ponude. Možete naći i čestitke za rođendan, slike i mobilne telefone. Ukoliko vas zanima božićna kupovina odjeće  i modnih detalja, obavezno pogledajte što ima u eKupi.hr i Instar Informatika.

Božićni šoping

Božić je velik i važan blagdan i nudi jedinstvene ponude u mnogim maloprodajnim lancima koje valja iskoristiti. Putem https://mojkatalog.hr ne morate čekati i tražiti najnovije letke i kataloge, već ih možete vidjeti direktno na stranici i uputiti se u najnovije ponude. Vidjevši najnovije ponude možda baš nađete ono što vam najviše treba po najboljim cijenama i ne propustiti super priliku!

Sretan Božić svima!

Najnoviji katalozi