Postavite katalog koji nedostaje

Hervis katalog 06.01.2020. - 16.05.2020. - str. 60 - VIŠE NE VRIJEDI *

Hervis katalog 06.01.2020. - 16.05.2020. - str. 60 - VIŠE NE VRIJEDI *

1 ... 60 ... 69
Hervis katalog - 06.01.2020. - 16.05.2020. - Sniženi proizvodi - čarape, cipele. Stranica 60.
1 ... 60 ... 69

Pomičite se kroz ovaj Hervis letak koji vrijedi od 06.01.2020. do 16.05.2020. kako biste vidjeli najnovije akcije. Na 68 stranicama trenutnih tjednih oglasa naći ćete najbolje proizvode od Sport kategorije.
Ako želite uštedjeti na vašem sljedećem shopping za Hervis, ne zaboravite pretražiti cijeli letak od stranice 1 do stranice 68. Ako želite pametno kupovati te uštedjeti na sljedećem shopping u Hervis nemojte propustiti posljednji tjedni letak pun nevjerojatnih cijena i predivnih popusta. Vratite se na Moj Katalog svaki dan kako biste se uvjerili da ne propuštate velike promocije koje vam nude omiljene maloprodajne trgovine.

* Vrijedi u ovim Hervis prodavaonicama:

Proizvodi u ovom katalogu

 
 
U dobrom društvu Vjerni su, vole vas bezuvjetno, znaju vas zabavljati i uživati u svakom trenutku. U svemu tome mogu uživati vlasnici pasa koji obožavaju igru na snijegu i trčanje po šumi. će biti njihovo najl suncu u planinskom okruženju. Inače, obvezne šetnje pasa na neki će vas način prisiliti na razgledavanje okoline koja zapravo nije samo ograničena na skijaške ili board staze. U. takvim trenucima iskusit ćete ljepotu zimskog planinskog svijéta, koju biste inače previdjeli dok ste usredotočeni na sport u adrenalinskom letu niz snježne padine. i svježi zrak ne samo da koriste *vama, već i vašem četveronožnom društvo pri uživanju na etar clanu obite lji. Inače, vjerojatno ne postoji pas koji ne voli igre na snijegu, zato ga svakako povedite sa sobom na zimske praznike, mada na prvi pogled to može izgledati komplicirano. Kućni ljubimac, pogotovo kada je u pitanju socijalizirani pas, teško se može odvojiti od obitelji, s druge strane stvarno može upotpuniti zimske praznike kako bi bili bolji i bogatiji. NE ZABORAVITE Ako planirate dulji boravak na snijegu, možda neće biti suvišno kupiti psu kaput koji će ga zaštititi od hladnoće i pretjeranog nakupljanja snijega na dlaci. Pri vrlo niskim temperaturama, na snijegu, obratite pozornost i na zaštitu jastučića na šapicama. Na raspolaganju su vam i posebne cipele i čarape za pse. No, budući da ih psi obično ne žele nositi, razmislite o kupnji masti kako biste zaštitili šapice vašeg ljubimca. Nakon šetnje dobro obrišite noge i očistite snijeg koji se nakupio između jastučića. ISTRAŽITE OKOLINU To se posebno odnosi na one koji se iz nekog razloga ne bave sportskim aktivnostima, a pas Mnogi hoteli u planinskim dijelovima Europe imaju oznaku "Pet friendly" Za zimski odmor s psom potražite takav hotel. Neki od takvih hotela u susjednoj Sloveniji su: Cerklje na Gorenjskem: Hotel Krvavec Kranjska Gora: Hotel Kampas, Hotel Alpina, Garni Hotel Maribor: Arena Wellness Hotel Mozirje: Hotel Golte Zgornja Sorica: Litostrojska koča Soriška planina Bohinj Zreče: Hotel Pod Roglo Her is 6C

Hervis katalozi

Najpopularniji katalozi