Postavite katalog koji nedostaje

Hervis katalog 06.01.2020. - 16.05.2020. - str. 56 - VIŠE NE VRIJEDI *

Hervis katalog 06.01.2020. - 16.05.2020. - str. 56 - VIŠE NE VRIJEDI *

1 ... 56 ... 69
Hervis katalog - 06.01.2020. - 16.05.2020. - Sniženi proizvodi - cipele. Stranica 56.
1 ... 56 ... 69

Pomičite se kroz ovaj Hervis letak koji vrijedi od 06.01.2020. do 16.05.2020. kako biste vidjeli najnovije akcije. Na 68 stranicama trenutnih tjednih oglasa naći ćete najbolje proizvode od Sport kategorije.
Ako želite uštedjeti na vašem sljedećem shopping za Hervis, ne zaboravite pretražiti cijeli letak od stranice 1 do stranice 68. Ako želite pametno kupovati te uštedjeti na sljedećem shopping u Hervis nemojte propustiti posljednji tjedni letak pun nevjerojatnih cijena i predivnih popusta. Vratite se na Moj Katalog svaki dan kako biste se uvjerili da ne propuštate velike promocije koje vam nude omiljene maloprodajne trgovine.

* Vrijedi u ovim Hervis prodavaonicama:

Proizvodi u ovom katalogu

 
 
slobodno vrijeme nosi planinarske cipele u kojima se uvijek najbolje osjeća. Usprkos trezvenoj glavi i oprezu, život ga je već nekoliko puta testirao. „Rožle, čuvaj se!“ majka Renata mu govori uvijek kada se suočava s novim izazovima. Godine 2008. otputovao je u Japan kako bi posjetio oca, koji je slavio rođendan. Oboje su slavili tu godinu. Otac 50 godina, a Rožle “ ponovno rođenje". Možeš li nam reći što se zapravo dogodilo toga dana? Rožle, čuvaj se! ROŽLE: Išli smo na turno skijanje u planine Hakuba, gdje vrhovi dosežu i do 3000 m visine. Granica šume tamo je mnogo viša nego u Sloveniji, jer se proteže sve do vrhova grebena i zato je mnogo manja vjerojatnost za lavine. Tata, kao iskusni planinski vodič koji je stalno na terenu, nije često svjedočio lavinama u Japanu. Kao entuzijastični fotograf, skijajući sam se uputio na prekrasnu liticu kako bih snimio neke fotografije. Imao sam dogovor s prijateljima koji su znali gdje sam, ali iznad mene je bio neznanac koji me nije vidio. Prerezavši sloj snijega svojim skijama, potaknuo je snijeg na padini i pokrenuo lavinu. U tom sam trenutku gledao dolje prema dolini, ali moji prijatelji, koji su bili na sigurnoj ravnini, počeli su vikati. Okrenuo sam se i ugledao ogromni oblak ispred sebe koji me zarobio u djeliću Rožle Bregar ima 31 godinu i iz Radovljice je. Obožava planine, penjač je, fotograf, snimatelj i režiser dokumentarnih filmova. Za pravu snimku prihvatit će sve izazove koje mu priroda pruža. Godine 2008. u Japanu je doživio najteži izazov dosad. Više o nevjerojatnoj priči pročitajte u našem intervjuu. sekunde. Imali ste opremu i nevjerojatno je da ste u stotinki sekunde smislili sve tehnike kako biste se zaštitili od lavine. Jeste li mogli još nešto učiniti? Što je u tom trenutku bilo ključno za opstanak? ROŽLE: Kad vas nadvlada ta ogromna sila, mislite samo na to da je životu došao kraj i doslovno vam se pred očima odvrti film života. Podsvjesno sam reagirao kao što su me učili u alpinističkoj školi. Smotao sam se u klupko kako bih spriječio da me lavina razbije, a rukama sam čvrsto prekrio usta da spriječim prodor snijega u pluća. Nakon 150 m sila je prestala, a ja sam bio zarobljen u lavini odmah ispod površine. Bio sam svjestan da sam još uvijek živ, ali sekunde su bile presudne za preživljavanje. U snijegu je bilo nešto zraka, ali je brzo nestajao. Snijeg je bio zbit poput betona, uspio sam samo napraviti džep ispred ustiju. Nisam mogao pomaknuti ruke prema naprijed i bio sam svjestan da trebam štediti energiju i zrak.

Hervis katalozi

Najpopularniji katalozi