Postavite katalog koji nedostaje

Hervis katalog 06.01.2020. - 16.05.2020. - str. 48 - VIŠE NE VRIJEDI *

Hervis katalog 06.01.2020. - 16.05.2020. - str. 48 - VIŠE NE VRIJEDI *

1 ... 48 ... 69
Hervis katalog - 06.01.2020. - 16.05.2020.. Stranica 48.
1 ... 48 ... 69

Pomičite se kroz ovaj Hervis letak koji vrijedi od 06.01.2020. do 16.05.2020. kako biste vidjeli najnovije akcije. Na 68 stranicama trenutnih tjednih oglasa naći ćete najbolje proizvode od Sport kategorije.
Ako želite uštedjeti na vašem sljedećem shopping za Hervis, ne zaboravite pretražiti cijeli letak od stranice 1 do stranice 68. Ako želite pametno kupovati te uštedjeti na sljedećem shopping u Hervis nemojte propustiti posljednji tjedni letak pun nevjerojatnih cijena i predivnih popusta. Vratite se na Moj Katalog svaki dan kako biste se uvjerili da ne propuštate velike promocije koje vam nude omiljene maloprodajne trgovine.

* Vrijedi u ovim Hervis prodavaonicama:
 
 
Neka vam zima ne naruši dobru tjelesnu formu Trčanje zimi odličan je način da ostanete fizički aktivni. Služi prvenstveno za održavanje teško stečene forme za -trčanje i stvaranju bazične kondicije koja je osnova za dugu i uspješnu trkačku sezonu kroz godinu, istovremeno jačajući imunološki sustav kako bị se izbjegla prehlada. T: pravilno se pripremiti tijekom hladnijih dana. Za početak se postupno zagrijavamo kako bismo izdržali hladnoću i omekšali mišiće. Nastavljamo s dinamičnim vježbama istezanja, sve zajedno otprilike 15 minuta. U slučaju loših vremenskih uvjeta, poput snijega, kiše i vjetra, trening prilagođavamo uvjetima ili pričekamo bolje uvjete. Izbjegavamo brze i teške treninge u neprikladnim uvjetima, jer su često uzrok raznih ozljeda. Kad nas takve situacija ulove tijekom treninga, pazimo da se osušimo, presvučemo i zagrijemo, što je prije moguće nakon treninga. U hladnijim danima rčanje zimi bi trebalo biti sporo i ugodno. To nije vrijeme za rušenje rekorda, pa je bolje posvetiti se našim slabijim točkama. Nerazvijene mišićne skupine možemo podržati funkcionalnom vježbom, jer nam one pomažu da lakše postignemo svoje ciljeve na početku trkačke sezone. Priprema je važna Zimi je vrijeme puno iznenađenja, ujutro nas može probuditi sunce, a navečer može biti kiša ili snijeg. Stoga je potrebno Heris 48 Pripremio: SPORT media fokus (https://www.sportmediafocus.com/)

Hervis katalozi

Najpopularniji katalozi