Postavite katalog koji nedostaje

Hervis katalog 06.01.2020. - 16.05.2020. - str. 29 - VIŠE NE VRIJEDI *

Hervis katalog 06.01.2020. - 16.05.2020. - str. 29 - VIŠE NE VRIJEDI *

1 ... 29 ... 69
Hervis katalog - 06.01.2020. - 16.05.2020.. Stranica 29.
1 ... 29 ... 69

Pomičite se kroz ovaj Hervis letak koji vrijedi od 06.01.2020. do 16.05.2020. kako biste vidjeli najnovije akcije. Na 68 stranicama trenutnih tjednih oglasa naći ćete najbolje proizvode od Sport kategorije.
Ako želite uštedjeti na vašem sljedećem shopping za Hervis, ne zaboravite pretražiti cijeli letak od stranice 1 do stranice 68. Ako želite pametno kupovati te uštedjeti na sljedećem shopping u Hervis nemojte propustiti posljednji tjedni letak pun nevjerojatnih cijena i predivnih popusta. Vratite se na Moj Katalog svaki dan kako biste se uvjerili da ne propuštate velike promocije koje vam nude omiljene maloprodajne trgovine.

* Vrijedi u ovim Hervis prodavaonicama:
 
 
VJEŽBE ZA LEĐA - RASTEZANJE NA LOPTI Sa zadnjim dijelom stražnjice čvrsto sjednite na fitness loptu i kontrolirano se spuštajte u zaklon dok s leđima u potpunosti ne ležite na lopti. Vježbu možete izvoditi i kraj zida ili neka vas netko polako spušta u finalni položaj. Time ćete lijepo rastegnuti mišiće trbušnog zida, a leđa će biti spremna za sljedeću vježbu. Fotografije A i B: prvo trupom lezite na loptu tako da nogama čvrsto dotičete tlo. Ruke su istegnute nad glavom i skoro dotiču tlo. Za izvodenje vježbe napnite ledne mišiće i zadržite tijelo u tom položaju. U njemu možete ostati nekoliko sekundi, nakon toga se oprezno truporn i rukama spustite natrag dolje. Vježbu možete izvoditi brzo ili sporo, ali neka sve teče kontrolirano i primjereno vašoj fizičkoj spremi. Vježbu možete izvoditi i bez lopte, ležeći na tlu. ZA NOGE - POSKOCI Početni položaj: u čučnju 90°--, noge su u širini bokova, trbuh je napet, leđa su ravna. Ruke su odručene. Za početak vježbe, odgurnite se od tla, ruke prilikom skoka istegnite iznad glave. Pripazite da doskočite mekano na prednji dio stopala. Da ublažite doskok, s napetim trupom održavajte početni položaj. ZA NOGE ISKORAK Početni položaj: stojite uspravno, noge suu širini bokova. Iz tog položaja se možete odlučiti za prednji ili stražnji iskorak, Ima puno kombinacija. Za ovu vježbu, jednu nogu postavite straga tako da koljenom stražnje noge skoro dotaknete tlo. Pritom, koljeno prednje noge ne smije sezati preko prstiju na stopalima. Ako je koljeno previše naprijed, stražnju nogu morate postaviti još više unatrag. Za povratak u početni položaj, morate se odgurnuti od stražnje noge. Pazite da vježbu izvode mišići stražnjice i nogu, a ne leđa! Trup je ravan i ispravljen tijekom cijelog trajanja vježbe. Ako želite izvesti prednji iskorak, učinite kako je pojašnjeno gore, samo nogu postavite naprijed, a ne nazad. Vježbumožete ponavljati približno 15 puta (jedna noga), nakon čega zamijenite noge. Jednom nogom možete raditi iskorake naprijed i nazad po 10 puta, nakon čega zamijenite noge. Vježbu možete ponavljati tako da izmjenično mijenjate lijevu i desnu nogu. ZA NOGE + LEÐA DIZANJE BOKOVA Početni položaj: Iežeći, noge skvrčene na tlu. Ruke leže na tlu, istegnute uz tijelo. Za ovu vježbu, odignite bokove, napnite stražnjicu, zadržite nekoliko sekundi i spustite bokove natrag na tlo. Vježbu ponavljajte kontroliranim pokretima. Bokove možete zadržati duže vrijeme u zraku, ovisno o vašoj fizičkoj spremi. U toj vježbi osjetit ćete ugodno napinjanje u donjem dijelu trbuha. TORZO I RUKE VOJNIČKI SKLEKOVI Početni položaj: iz „plank“ položaja napravite sklek tako da se dignete gore i skočite među obje ruke (oni napredni mogu napraviti i poskok). Vratite se u početni položaj u kojem su noge ispružene. Ponovite vježbu. Ako niste dovoljno jaki za izvođenje pravih sklekova, možete kleknuti i iz tog položaja saviti ruke. Pazite da je tijekom izvođenja vježbe trbuh ravan. Неrvis 29

Hervis katalozi

Najpopularniji katalozi