Postavite katalog koji nedostaje

Hervis katalog 06.01.2020. - 16.05.2020. - str. 26 - VIŠE NE VRIJEDI *

Hervis katalog 06.01.2020. - 16.05.2020. - str. 26 - VIŠE NE VRIJEDI *

1 ... 26 ... 69
Hervis katalog - 06.01.2020. - 16.05.2020. - Sniženi proizvodi - jakna, hlače, džemper, čarape, rukavice, kaciga. Stranica 26.
1 ... 26 ... 69

Pomičite se kroz ovaj Hervis letak koji vrijedi od 06.01.2020. do 16.05.2020. kako biste vidjeli najnovije akcije. Na 68 stranicama trenutnih tjednih oglasa naći ćete najbolje proizvode od Sport kategorije.
Ako želite uštedjeti na vašem sljedećem shopping za Hervis, ne zaboravite pretražiti cijeli letak od stranice 1 do stranice 68. Ako želite pametno kupovati te uštedjeti na sljedećem shopping u Hervis nemojte propustiti posljednji tjedni letak pun nevjerojatnih cijena i predivnih popusta. Vratite se na Moj Katalog svaki dan kako biste se uvjerili da ne propuštate velike promocije koje vam nude omiljene maloprodajne trgovine.

* Vrijedi u ovim Hervis prodavaonicama:

Proizvodi u ovom katalogu

 
 
MINI VODIČ Kvalitetna SKIJAŠKA JAKNA treba biti lagana, vodootporna i što udobnija, a isto vrijedi i za skijaške hlače. Za udobnost i toplinu prilikom skijanja vrlo je važno oblačiti se u nekoliko slojeva, stoga uz skijašku jaknu i hlače imajte toplo skijaško rublje, skijašku majicu, skijaški pulover i skijaške čarape. PRAVILNO IZBRANE PANCERICE TREBAJU BITI DOVOLJNO VELIKE, A UJEDNO TREBAJU NOZI OMOGUĆITI OPTIMALNU PODRŠKU. U PONUDI HERVISA PRONAĆI ĆETE POSEBNE SKIJE ZA ŻENE, PRILAGOĐENE ŽENSKOJ KONSTITUCIJI JER SU PROIZVOĐAČI PAŽNJU POSVETILI I DIZAJNU SKIJA ZA ŽENE. SKIJAŠKA OBUĆA mora odgovarati točno određenom obliku vašeg stopala, tako ćete na policama Hervis dućana pronaći vrlo različite pancerice, čak i one koje su pogodne za one s niskim lukovima stopala. Profesionalni skijaši moći će birati između različitih modela koji imaju sofisticirane mountain osobine i vrhunske natjecateljske značajke. OPREZ! Za pancerice je ključno redovito i pravilno održavanje. Nažalost, nijedna skijaška čizma nije u potpunosti vodootporna. Često se događa da snijeg uđe u pancericu za vrijeme skijanja, posebno kada je vrlo mokar. Nakon završetka skijanja je stoga nužno da se unutarnji dio pancerice izvadi iz korita i da se temeljito osuši. Imajte na umu da pancerica ne smije biti izložena prekomjernim temperaturama jer se može deformirati. Na tržištu su takoder dostupne posebne sušilice za pancerice, uključujući i one prikladne za uporabu u automobilu. SKIJAŠKA KACIGA ĆE ZAŠTITITI GLAVU SKIJAŠA PRI PADU I OSTALIM NEZGODAMA. PREPORUČUJE SE NOŠENJE SKIJAŠKIH NAOČALA KOJE SKIJAŠU PRUŽAJU BOLJU VIDLJIVOST OVISNO O VREMENU. DA BISTE ZAŠTITILI SVOJE RUKE OD HLADNOĆE I OZLJEDA, BITAN DIO OPREME SU KVALITETNE SKIJAŠKE RUKAVICE. Provjerite sve tehničke značajke pancerica putem interneta ili se obratite prodavaču u Hervisovim trgovinama! Heris 26

Hervis katalozi

Najpopularniji katalozi