Postavite katalog koji nedostaje

Hervis katalog 06.01.2020. - 16.05.2020. - str. 3 - VIŠE NE VRIJEDI *

Hervis katalog 06.01.2020. - 16.05.2020. - str. 3 - VIŠE NE VRIJEDI *

1 3 5 6 ... 69
Hervis katalog - 06.01.2020. - 16.05.2020.. Stranica 3.
1 3 5 6 ... 69

Pomičite se kroz ovaj Hervis letak koji vrijedi od 06.01.2020. do 16.05.2020. kako biste vidjeli najnovije akcije. Na 68 stranicama trenutnih tjednih oglasa naći ćete najbolje proizvode od Sport kategorije.
Ako želite uštedjeti na vašem sljedećem shopping za Hervis, ne zaboravite pretražiti cijeli letak od stranice 1 do stranice 68. Ako želite pametno kupovati te uštedjeti na sljedećem shopping u Hervis nemojte propustiti posljednji tjedni letak pun nevjerojatnih cijena i predivnih popusta. Vratite se na Moj Katalog svaki dan kako biste se uvjerili da ne propuštate velike promocije koje vam nude omiljene maloprodajne trgovine.

* Vrijedi u ovim Hervis prodavaonicama:
 
 
WAYS TO SHO IM MOŻNOSTI NAKPOA P. oštovani kupci i prijatelji skijanja, staviti na sport, netko na adrenalin, a netko na zabavu i smijeh. pred vama je zimski magazins izborom skijaške opreme, obuće i odjeće, kako biste bili spremni za zimske aktivnosti. Dakako, naglasak je na skijanju jer nas snježne pahulje uvijek prvo asociraju na skijanje - vrijeme koje provodimo na otvorenom, na skijalištu, s obitelji ili u društvu prijatelja. Stoga ovo zimsko #getmovin' izdanje nije samo katalog opreme, već magazin koji će vam pokazati sve čari zime i skijanja te vas inspirirati da što više vremena provedete na otvorenom, uz obitelj ili prijatelje. Pored stručnih savjeta, pripremili smo vam i intervjue sa sjajnim sugovornicima, zanimljive teme i raznoliki izbor proizvoda omiljenijih brendova te proizvoda s najboljim omjerom kvalitete i cijene. Imao sam tu sreću da su me roditelji već jako rano stavili na skije. To je bilo u vrijeme Stenmarka, Križaja i planinskog čaja. Svi osnovnoškolci su sudjelovali u školi u prirodi i školskim sportskim danima. Želim vam obilje užitka na snijegu i prije svega lijepih trenutaka u krugu obitelji i prijatelja. Skijanje me toliko obuzelo da sam poželio iskusiti sve vrste zimskih skijaških sportova. Alpsko skijanje je moj najdraži sport i danas, te mi je podjednako rekreacija kao i opuštanje. Vjerujem da se svatko može zaljubiti u zimske sportove, ponajprije zbog ljepote krajolika pokrivenih snijegom, no najbitnije je da svatko odabere svoju omiljenu aktivnost – netko će naglasak Aleš Černe Direktor Hervis Slovenija i Hervis Hrvatska Некis)

Hervis katalozi

Najpopularniji katalozi