Postavite katalog koji nedostaje

Hervis katalog 06.01.2020. - 16.05.2020. - str. 15 - VIŠE NE VRIJEDI *

Hervis katalog 06.01.2020. - 16.05.2020. - str. 15 - VIŠE NE VRIJEDI *

1 ... 15 ... 69
Hervis katalog - 06.01.2020. - 16.05.2020.. Stranica 15.
1 ... 15 ... 69

Pomičite se kroz ovaj Hervis letak koji vrijedi od 06.01.2020. do 16.05.2020. kako biste vidjeli najnovije akcije. Na 68 stranicama trenutnih tjednih oglasa naći ćete najbolje proizvode od Sport kategorije.
Ako želite uštedjeti na vašem sljedećem shopping za Hervis, ne zaboravite pretražiti cijeli letak od stranice 1 do stranice 68. Ako želite pametno kupovati te uštedjeti na sljedećem shopping u Hervis nemojte propustiti posljednji tjedni letak pun nevjerojatnih cijena i predivnih popusta. Vratite se na Moj Katalog svaki dan kako biste se uvjerili da ne propuštate velike promocije koje vam nude omiljene maloprodajne trgovine.

* Vrijedi u ovim Hervis prodavaonicama:
 
 
INTERVJU Skijanje je poput letenja! Nikada nije dosadno! Donosimo jedan mini-ski intervju s legendarnim Ivicom Kostelićem, najboljim hrvatskim skijašem svih vremena i jednim od najsvestranijih skijaša današnjice, osvajačem Kristalnog globusa 2010/11. O uspjesima, motivaciji, napretku u opremi, osjećaju prije početka natjecanja. što čvršća. U svakom slučaju, trudim se imati opremu najviše kvalitete. Zima je pred vratima i svi samo čekamo prva spuštanja po snježnim padinama. Jeste li se ikad umorili od skijanja ili još uvijek u vama traje ta nestrpljivost u isčekivanju zime? Sjećate se određenog napretka u opremi (neki veliki tehnološki skok) koji je uvelike pomogao u poboljšanju uvjeta za skijanje ili podigao razinu skijaške tehnike? IVICA: Skijanje je sezonski sport i svake se godine možete odmoriti od skijanja, a onda jedva čekate da započne nova sezona. Skijanje je poput letenja - nikad nije dosadno! IVICA: Prije mog vremena to su bili željezni rubnici, tvrde pancerice i Marker vezoi. Tijekom moje karijere imali smo dvije ozbiljne revolucije: zglobni kolci i carving skije. Kada je riječ o poboljšanju uvjeta za skijanje, važan je bio razvoj sigurnosnih ograda. Umjetni snijeg i sustav ubrizgavanja vode u snijeg koji je poboljšao uvjete na natjecanjima također je donio puno ozljeda u skijanje. Umjetni snijeg stvara umjetna koljena. No, čini se da bez umjetnog snijega danas ne bi bilo skijanja onakvog kakvog poznajemo. Na vašem IG profilu pronašli smo dosta motivacijskih citata. Želite li u budućnosti postati motivacijski govornik? Sjećate li se kada je vaša motivacija nekome bila presudna? IVICA: Više puta sam bio motivacijski govornik. Puno ljudi mi je reklo da ih je nadahnula moja priča ili priča moje obitelji i sretan sam što inspiriram druge ljude da postignu više ili da više vjeruju u sebe. Kada biste nekoga tko nikad nije skijao motivirali da počne rekreativno skijati, čime biste ga potaknuli na to? U čemu je čar skijanja? U razgovoru smo otkrili da se teško opraštate. Što je sa svom opremom koja se nakupila tijekom vaše karijere. Imate li još uvijek sve svoje natjecateljske skije ili ste napravili selekciju? IVICA: Skijanje vam je najsličnije letenju. Sloboda, zabava, sport sve u jednom. Ako ste rekreativni sportaš, nema bolje aktivnosti: napravite jednu vježbu s kojom se toliko zabavite da se čak i ne osjećate kao da ste trenirali. IVICA: Opreme je puno na tavanu i u podrumu. Ostalo mi je samo nekoliko pari skija, puno sam ih darovao. U pravilu, natjecateljske skije vraćate u tvornicu nakon upotrebe. Znamo da svoje skije još niste odložili. Kako danas odlučujete kupiti skijašku opremu s obzirom na svu ponudu na tržištu? Kakva je odluka o kupnji? Koliko često bismo trebali mijenjati svoju skijašku opremu? IVICA: Ovisno o tome koliko često ju koristite i što očekujete od opreme. Ako ju koristite 2-3 IVICA: Ovisi o tome kakvu aktivnost imate u planu. Ponekad vam treba što lakša oprema, ponekad Her is) 15

Hervis katalozi

Najpopularniji katalozi