Gel za tuširanje Plodine - cijena i akcija

Pogledajte ovotjedne tjedne akcije iz Plodine s promocijama koje traju 29.06.2022. Doznajte za posljednje Plodine gel za tuširanje ponude i akcije ovdje te uštedite novac.

Proizvod gel za tuširanje naći ćete po sniženoj cijeni od 14,99 HRK u trgovini Plodine. Ova posebna ponuda vrijedi od 29.06. do 05.07.2022.. Ako želite kupiti gel za tuširanje, posjetite najbližu trgovinu Plodine.

Přehled cen

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
Plodine
 
Plodine
L’ANGELICA Gel za - tuširanje razne vrste 500 ml 1 l = 29,98 kn  
14,99 HRK
Plodine
 
Plodine
vidi katalog vidi katalog
Plodine
 
Plodine
vidi katalog vidi katalog
Plodine
 
Plodine
vidi katalog vidi katalog
Plodine
 
Plodine
vidi katalog vidi katalog
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim poslovnicama

** Cijena može biti bez PDV-a

arrow
 

Gel za tuširanje u katalozima trgovine Plodine

 

Gel za tuširanje – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

 

Ako ste uistinu ozbiljni o štednji na shoppingu te želite uštedjeti što je više moguće, morate se pažljivo pridržavati svih posljednjih tjednih kataloga na našoj web stranici. Oglašavamo Plodine gel za tuširanje popuste redovito i imamo posljednje tjedne letke s Plodine gel za tuširanje akcijama dostupnim čim budu otisnuti.

Ne moraju to biti samo Plodine gel za tuširanje akcije, možete pretraživati akcije na gel za tuširanje od drugih maloprodaja poput Bipa, Kaufland, Metro, Boso, Konzum ili možete provjeriti naše fantastične promocije, akcije i prodaje dobara koje traže drugi na našoj web stranici. Među najpopularnijim promocijama ovih dana su popusti na sljedeće artikle: Gel za pranje, prašak, tablete i omekšivači tkanina, Gel za suđe, Gel za tuširanje, sapun, pjena, šampon, Genera, Gume, kotači i pomoćni pribor, grah trešnjevac, grafička kartica, Grafix, grdobina, Glačala. Na Moj Katalog objavljujemo na tisuće novih posebnih ponuda svaki dan te ako želite najbolje popuste, morate ih provjeravati skupa s nama!

Gdje kupiti – gel za tuširanje

Najnoviji katalozi