Emmezeta - trgovine i radno vrijeme

Ovdje možete naći sve informacije koje imamo o Emmezeta, uključujući lokacije Emmezeta s trgovinama te najčešće radno vrijeme za Emmezeta. Ovdje na Moj Katalog možete dobiti sve potrebne informacije poput lokacija trgovina i radnog vremena trgovina za vaše omiljene maloprodajne lance uključujući Emmezeta.


Katalozi Emmezeta
Katalozi Emmezeta
Katalozi Emmezeta

O Emmezeti

Emmezeta je otvorila svoj prvi prodajni centar u Hrvatskoj 2003. godine. Emmezeta je do 2011. godine bila u vlasništvu velike francuske korporacije PRR, a čiji su brendovi poput GUCCI, PUMA i YSL izuzetno poznati. Emmezeta je trgovački lanac koji nastoji pružati atraktivnu ponudu s pristupačnim cijenama poslujući kao discount department store. Cilj Emmezete je postati jedan od glavnih konkurenata na europskom tržištu u prodaji sredstava za opremanje doma.

Emmezeta ima izrazito široku ponudu namještaja, multimedije, bijele tehnike, opreme za uređenje kuće i doma, posuđa i sredstava za opremanje vrta. U Emmezeti možete pronaći kutne garniture, police, fotelje, ormare, madrace, pa čak i kuhinje, te hladnjake, mikrovalne pećnice, štednjake, tostere i mnoge druge stvari. Isto tako povoljno možete kupiti televizore, projektore, računala, mobilne telefone, fotoaparate, kamere i brojne druge multimedijske uređaje. Također možete naći i odjevne predmete. Emmezeta redovito nudi akcije, među kojima bude i vikend akcija. O akcijama više možete saznati ovdje.

Emmezeta ima web shop s mogućnošću dostave na područje cijele Hrvatske. Emmezetini zaposlenici vam mogu i montirati kupljenu robu. Više saznajte na stranici https://www.emmezeta.hr. Novi katalog možete vidjeti ovdje. Emmezeta isto tako nagrađuje svoje vjerne kupce bodovima koji se sakupljaju pri kupovini. Kako bi ste saznali više o Emmezeta klubu i kartici koju pritom dobivati, kliknite ovdje.

Zašto ljudi vole kupovati u Emmezeti

  • Povoljne cijene: kvalitetna oprema sa „niskim cijenama svaki dan“, što je i slogan kompanije
  • Širina asortimana: u Emmezeti možete pronaći sve za opremanje kuće i doma, od namještaja, multimedije, posuđa, bijele tehnike i odjeće
  • Klub vjernosti: Emmezeta nagrađuje svoje vjerne kupce popustima na kompletnu kupovinu
  • Akcije: brojne sezonske i vikend akcije, i preko 40%
  • Dostava na području cijele Hrvatske: Emmezeta vam može dostaviti naručene proizvode gdje god se nalazili

Poslovnice i radno vrijeme

Emmezeta ima svoje prodajne centre u Zagrebu, Splitu (u blizini Kaštela), Rijeci, Osijeku, Slavonskom Brodu, Zadru i Dubrovniku i u Varaždinu. Kliknite ovdje kako bi ste pronašli vama najbliži Emmezetin prodajni centar. Radno vrijeme ovisi o prodajnom centru i možete ga vidjeti ovdje.