Informacije o eKupi

Ovdje možete naći sve informacije koje imamo o eKupi.


Katalozi eKupi

Pročitajte više

eKupi.hr - vaša najdraža online trgovina

EKupi d.o.o. je najveća regionalna online trgovina, u vlasništvu grupacije M SAN Grupa d. d. Osnovana 1995. u Hrvatskoj, M SAN Grupa d. d. je za samo četiri godine preuzela vodeću poziciju među hrvatskim distributerima i IT firmama, koju je zadržala do dan danas. Od 2007, M SAN Grupa širi svoje poslovanje na Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Crnu Goru i Kosovo. Hrvatska inačica online trgovine, nazvana eKupi.hr osnovana je 2010. godine, s domenom https://www.ekupi.hr i naravno, već dugo je najbolja online trgovina u Hrvatskoj. EKupi.hr ima jasnu viziju poslovanja, a to je biti lider u ispunjavanju svih želja naših korisnika. Sa svojom novom ponudom putovanja, nazvanom eKupi Travel još smo bliže tome cilju. 

Što izdvaja eKupi.hr od ostalih online trgovina?

Stvar na koju smo najviše ponosni je povjerenje naših kupaca. EKupi.hr je dobitnik više od deset prestižnih nagrada za izvrsnost poslovanja, sigurnost kupnje i najbolji omjer cijene i kvalitete. 

Također, eKupi nudi besplatnu dostavu na narudžbe veće od 200 kn. Naše proizvode je moguće platiti gotovinom, kreditnim karticama, virmanskim uplatama i CorvusPay by IBAN opcijom.

Ekupi ima i svoju popularnu narančastu maskotu, nazvanu Kupko. Kupko je uvijek spreman priskočiti vam u pomoć. Pogotovo kada dođe crni petak, poznatiji kao Black Friday. Tada cijene na eKupi.hr postaju još povoljnije.

Što sve mogu kupiti na eKupi.hr?

Uz naš nenadmašan asortiman od preko 450.000 proizvoda, sigurni smo da ćete pronaći nešto za vas. Naravno, uvijek možete pregledati i naš listajući katalog, u kojem je popis akcija i proizvoda. EKupi.hr trenutačno ima dvanaest širokih kategorija proizvoda i usluga u ponudi, s mnoštvom potkategorija.

U kategoriji Supermarket nalazi se sve od prehrambenih namirnica do sredstava za fino čišćenje vašeg doma. Laptopi, stolna računala te pripadajući softver i oprema se nalaze u kategoriji Računala. U kategoriji Elektronika kriju se televizori, mobiteli i razni gadgeti. U kategoriji Auto i Moto oprema, pronađite svoje nove zimske gume, alu felge ili gume za vaš skuter. Udžbenici, knjige i uredski materijal također imaju svoju posebnu kategoriju, kao i parfemi, dječja oprema, kućanski aparati, sportski rekviziti i još mnogo toga. Imate još pitanja? Javite nam se na naš kontakt telefon, email ili putem live chat opcije.

Najnoviji katalozi

Trgovci - trgovački centri