dm katalog srpanj 2022. - str. 46 *

1 ...

46

... 61
dm katalog - Sniženi proizvodi - jogurt, chips, polenta, temeljac, kiseli kupus, kiselo zelje, slanutak, peršin, šafran, začinsko bilje, Harissa, rajčica umak, maslinovo ulje, sjemenke, suha šljiva, sake, dmBio. Stranica 46.
1 ... 46 ... 61

Pomičite se kroz ovaj dm letak koji vrijedi od - do - kako biste vidjeli najnovije akcije. Na 60 stranicama trenutnih tjednih oglasa naći ćete najbolje proizvode od Drogerije i parfumerije kategorije. Letak ove dm nudi popuste na više od 128 proizvoda, pazeći da dobijete najbolje popuste na stvari koje kupujete! Ako želite uštedjeti na vašem sljedećem shopping za dm, ne zaboravite pretražiti cijeli letak od stranice 1 do stranice 60. Na trenutnoj stranici naći ćete promocije na dmBio, Harissa, kiseli kupus, maslinovo ulje, chips, peršin, polenta; međutim, ovaj letak od dm nudi puno drugih popusta na dobra poput gel za tuširanje, doza. Ako želite pametno kupovati te uštedjeti na sljedećem shopping u dm nemojte propustiti posljednji tjedni letak pun nevjerojatnih cijena i predivnih popusta. Vratite se na Moj Katalog svaki dan kako biste se uvjerili da ne propuštate velike promocije koje vam nude omiljene maloprodajne trgovine.

* Vrijedi u ovim dm prodavaonicama:

Prikaži sljedeći

Proizvodi u ovom katalogu

 
 
GOOD LIFE Tažin s korjenastim povrćem Pastila trokutići s cvjetačom Orijentalni san: suhe šljive tažinu daju voćno-kiselkastu notu i daju ravnotežu njegovoj začinjenosti Opet je Božić? Ne, cimet može više od toga! Time se začinjenim trokutićima daje ono nešto SASTOJCI ZA 4 PORCIJE: SASTOJCI ZA 9 KOMADA: • 400 g mrkve • 350 g pastrnjaka • 300 g batata • 150 g suhih šljiva, bez koštice (npr. marke dmBio) • 2 luka • 3 češnja češnjaka • 4 žlice maslinovog ulja (npr. marke dmBio) • 1 žlica Ras el Hanout • 1 žličica paprike u prahu, slatke • 1 prstohvat kajenskog papra • 1/4 čajne žličice cimeta u prahu • 1 žlica koncentrata od rajčice (npr. marke dmBio) • 600 g umaka od rajčice (npr. Passata Natur umak od rajčice marke dmBio) • 500 ml povrtnog temeljca • 220 g slanutka u staklenci (npr. marke dmBio) • 200 g kuskusa (npr. marke dmBio) • 1–2 čajna žličica začina Harissa • 200 g jogurta, grčkog • sol • papar • 50 g sjemenki nara • 2 žlica kore bio limuna, kore • 1/2 šaka listića mente, za posipanje Za trokutiće: • 1 posudica (0,1 g) šafrana • 2 crvena luka • 2 češnja češnjaka • 500 g cvjetače • 120 ml maslinovog ulja • 1 žličica kurkume (npr. marke dmBio) • 1 žličica đumbira, mljevenog • 1/2 žličice cimeta u prahu i malo za posipanje (npr. marke dmBio) • 150 g badema, blanširanih i fino nasjeckanih • 1 šaka svježeg začinskog bilja,npr. peršin i korijandar • sol • papar • 9 listova lisnatog tijesta PRIPREMA: operite i ogulite, očistite i uzdužno narežite na četvrtine mrkve, pastrnjak i batate. Grubo nasjeckajte suhe šljive. Luk i češnjak ogulite i nasjeckajte. U velikom tažinu ili u loncu od gusa s poklopcem zagrijte 3 žlice ulja te cca. 10 minuta pržite mrkve, pastrnjak, batat, luk i češnjak s Ras el Hanoutom, paprikom u prahu, kajenskim paprom, cimetom i koncentratom od rajčice uz povremeno miješanje. Umiješajte umak od rajčice i suhe šljive, prelijte temeljac, sve dobro promiješajte i ostavite pokriveno da se kuha oko 40 minuta. Posljednjih 5 minuta dodajte slanutak. U međuvremenu prelijte kuskus s 375 ml vrele vode u vatrostalnoj posudi i pustite da se namače cca. 5 minuta sve dok se ne upije tekućina. Pomiješajte Harrisu s 1 čajnom žličicom ulja. Promiješajte jogurt dok ne postane gladak, dodajte Harissa mješavinu i pokapajte preostalim maslinovim uljem. Tažin začinite sa solju i paprom, pospite s 1-2 žlice sjemenki nara i polovicom limunove kore te poslužite ukrašeno s mentom. Umak od jogurta, kuskus, preostala limunova kora i sjemenke nara poslužite odvojeno. Za umak: • 150 g svježeg sira • 1 žlica limunovog soka • sol • 1 limun u kriškama za posluživanje PRIPREMA: omekšajte šafran u posudi s 1 žlicom vruće vode. Luk i češnjak narežite na sitne kockice. Operite, očistite i sitno nasjeckajte cvjetaču. Zagrijte 2 žlice maslinovog ulja u tavi pa u tome pirjate luk i češnjak 3-4 minute. Dodajte cvjetaču, začine i šafran i dalje pirjajte uz miješanje 8-10 minuta na umjerenoj vatri. Povucite sa strane i pomiješajte bademe. Operite, osušite i nasjeckajte začinsko bilje. Stavite u mješavinu s cvjetačom, posolite i popaprite. Prethodno zagrijte pećnicu na 180 °C sa zagrijavanjem s gornje i donje strane i lim za pečenje obložite papirom za pečenje. Kistom namažite list lisnatog tijesta maslinovim uljem i prepolovite ga po dužini. Polovice stavite jedne na druge. U jednom uglu na traci od tijesta raspodijelite malo mješavine s cvjetačom i pritom ostavite 1 cm mjesta prema rubu. Sada preklopite list tijesta s nadjevom dijagonalno na dužu stranu. Ponovite postupak sve dok na kraju ne dobijete trokut. Kistom ga premažite s malo ulja i lagano pospite cimetom. Stavite na lim za pečenje, umetnite u pećnicu i pecite 35-40 minuta. Za umak začinite svježi sir s limunovim sokom i malo soli i time napunite posudicu. Poslužite uz pastile i uz to dodajte kriške limuna. Reuben sendviči s ciklom Kremasta palenta s raguom od gljiva Fermentiranje je food trend? Točno, zato ovaj sendvič slavi kiseli kupus kao rafinirani sastojak O kako ukusno, kako orašasto: pasta od indijskih oraščića pobrinut će se kod ove veganske palente za okus i za željenu gustoću SASTOJCI ZA 4 PORCIJE: Za umak: • 1 ljutika • 75 g majoneze • 1 žlica kečapa (npr. marke dmBio) • 1 žlica vrhova svježeg kopra • 1 žličica tabaska Za sendviče: • 1 jabuka • 250 g cikle, skuhane • 150 g svježeg kiselog kupusa • 350 g raženog kruha od kiselog tijesta, 8 kriški • 40 g maslaca • 80 g ementalera, 8 kriški SASTOJCI ZA 4 PORCIJE: Za palentu: • 1 češanj češnjaka • 300 ml povrtnog temeljca (npr. marke dmBio) • 250 ml biljnog napitka (npr. napitka od badema marke dmBio) • 170 g palente (npr. marke dmBio) • sol • papar • 3 žlice paste od indijskih oraščića (npr. marke dmBio) Opcionalni prilog: 150 g kiselih krastavaca (npr. marke dmBio) • 100 g čipsa od povrća (npr. čips od slanutka s morskom soli marke dmBio) Za ragu od gljiva: • 500 g šampinjona • 2 žlice maslinovog ulja • 125 ml povrtnog temeljca • sol • papar • 2 šake peršina • 100 g svježeg sira (alternativno veganska krema od indijskih oraščića marke dmBio) PRIPREMA: za umak ogulite ljutiku, narežite na vrlo sitne kockice i pomiješajte s ostalim sastojcima u jednoj posudi. Za sendviče, operite, prepolovite jabuku, odstranite koštice i narežite na tanke kriške. Ciklu narežite na kriške, osušite kiselo zelje. Kriške kruha tanko premažite maslacem, a četiri kriške sa stranom premazanom maslacem postavite prema dolje na dasku. Obložite sirom, kriškama jabuke, kiselim kupusom i ciklom. Preko toga raspodijelite umak i drugu krišku kruha s namazanom stranom maslacem postavite prema gore. Sendviče pecite u velikoj tavi 2-3 minute sa svake strane. Prepolovite gotove Reuben sendviče i posložite na platu ili na tanjure. Za posluživanje posložite s kiselim krastavcima i čipsom od slanutka. PRIPREMA: za palentu narežite češnjak na sitne kockice, zakuhajte s povrtnim temeljcem i biljnim napitkom u loncu. Dodajte palentu, pustite da zakuha i pokriveno odložite sa strane. Pustite da nabubri oko 10 minuta, zatim začinite sa solju i paprom, dodajte pastu od indijskih oraščića i palentu održavajte toplom. Očistite gljive i narežite na grube kriške. Češnjak narežite na sitne kockice. Zagrijte maslinovo ulje u tavi i pecite gljive u njemu 5-6 minuta. Dodajte češnjak, kratko pirjajte i začinite sa solju i paprom. Zalijte sve povrtnom juhom i začinite sa solju i paprom. Pustiti da se kuha dodatnih 2-3 minute. Operite i osušite peršin. Palentu raspodijelite na plati i na nju posložite gljive. Na to stavite svježi sir ili kremu od indijskih oraščića. Pospite s mljevenim paprom i nasjeckanim peršinom te poslužite. 46 ACTIVE BEAUTY 02/2022

Drugi katalozi dm

Najnoviji katalozi