dm katalog lipanj 2022. - str. 35 *

1 ...

35

... 61
dm katalog - Sniženi proizvodi - Stock, gel za tuširanje, dezodoran, balzam nakon brijanja, pjene za brijanje. Stranica 35.
1 ... 35 ... 61

Pomičite se kroz ovaj dm letak koji vrijedi od - do - kako biste vidjeli najnovije akcije. Na 60 stranicama trenutnih tjednih oglasa naći ćete najbolje proizvode od Drogerije i parfumerije kategorije. Letak ove dm nudi popuste na više od 128 proizvoda, pazeći da dobijete najbolje popuste na stvari koje kupujete! Ako želite uštedjeti na vašem sljedećem shopping za dm, ne zaboravite pretražiti cijeli letak od stranice 1 do stranice 60. Na trenutnoj stranici naći ćete promocije na dezodoran, gel za tuširanje, balzam nakon brijanja, pjene za brijanje, Stock; međutim, ovaj letak od dm nudi puno drugih popusta na dobra poput Antonio Banderas, maska za lice, matirajuća krema, čaj. Ako želite pametno kupovati te uštedjeti na sljedećem shopping u dm nemojte propustiti posljednji tjedni letak pun nevjerojatnih cijena i predivnih popusta. Vratite se na Moj Katalog svaki dan kako biste se uvjerili da ne propuštate velike promocije koje vam nude omiljene maloprodajne trgovine.

* Vrijedi u ovim dm prodavaonicama:

Prikaži sljedeći

Proizvodi u ovom katalogu

 
 
BEAUTY & SOUL UREDNIŠTVO: Carolina von Canal. TEKST: Carolina von Canal, Theresa Haidinger. FOTOGRAFIJA: Gallery Stock / Callie Lipkin Vrlo blizu Lako je moguće da se zbog više kreme više i mazi Njegovani muškarac l OST IN TRANSLATION? Muškarci koji se u kupaonici nasumce mažu skupim serumima za lice svojih supruga jer su danas imali želju za njegom - ta slika danas definitivno ne odgovara stvarnosti. Određena razina njege je za njih apsolutno normalna. No, ipak postoji još potrebe za pojašnjenjem, kao što govore spontane ankete u krugu obitelji i prijatelja. To naime nisu samo dezodoransi, pjena za brijanje i aftershave, već mnogo proizvoda za njegu i čišćenje posebno za mušku kožu koji pune sve više metara polica u drogeriji. Naš vodič za njegu lica donosi svjetlost u polutamu. ACTIVE BEAUTY 02/2022 Želja za pametnim proizvodima odavno je tu. Naš vodič popunjava posljednje praznine znanja o ljepoti P ITANJE O TIPU KOŽE: ako je netko nesiguran u svoj vlastiti tip kože, trebao bi pitati za savjet kozmetičarku ili dermatologa. Načelno se koža dijeli na tri različita tipa. Masna koža lako sjaji i ima posebno u T zoni (područje od čela preko nosa do bra- Me(n)-Time Zašto ne biste nakon dugog dana stavili masku za oči koja hladi? de) povećane pore. Suha koža često zateže i ima fine nabore oko očiju. Kod miješane kože je T-zona masna, a ostatak kože lica je više suh. Svaki tip kože ima koristi od prikladnih proizvoda za čišćenje i njegu. P RAVI POČETAK: budući da se noću na koži taloži višak sebuma koji stvara nečistoće, korisno je svakog jutra temeljito oprati kožu lica. I ne, gel za tuširanje nije prikladan za to. Suha koža raduje se gelu za pranje s hidratizirajućim aktivnim tvarima poput aloe vere. Miješana i masna koža trebala bi se prati s gelom ili pjenom za pranje s dubinskim djelova- 35

Drugi katalozi dm

Najnoviji katalozi