Daska za glačanje Plodine - cijena i akcija

Pogledajte ovotjedne tjedne akcije iz Plodine s promocijama koje traju 29.06.2022. Doznajte za posljednje Plodine daska za glačanje ponude i akcije ovdje te uštedite novac.

Proizvod daska za glačanje naći ćete po sniženoj cijeni od 249,99 HRK u trgovini Plodine. Ova posebna ponuda vrijedi od 29.06. do 05.07.2022.. Ako želite kupiti daska za glačanje, posjetite najbližu trgovinu Plodine.

Přehled cen

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
Plodine
 
Plodine
vileda* - Daska za glačanje  
249,99 HRK
Plodine
 
Plodine
vidi katalog vidi katalog
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim poslovnicama

** Cijena može biti bez PDV-a

 

Daska za glačanje u katalozima trgovine Plodine

 

Daska za glačanje – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

 

Ako ste uistinu ozbiljni o štednji na shoppingu te želite uštedjeti što je više moguće, morate se pažljivo pridržavati svih posljednjih tjednih kataloga na našoj web stranici. Oglašavamo Plodine daska za glačanje popuste redovito i imamo posljednje tjedne letke s Plodine daska za glačanje akcijama dostupnim čim budu otisnuti.

Ne moraju to biti samo Plodine daska za glačanje akcije, možete pretraživati akcije na daska za glačanje od drugih maloprodaja poput - ili možete provjeriti naše fantastične promocije, akcije i prodaje dobara koje traže drugi na našoj web stranici. Među najpopularnijim promocijama ovih dana su popusti na sljedeće artikle: Donje rublje, pidžame i kupaći kostimi, Delicadore, dvokrilna vrata, daska za pečenje, dimljena kobasica, dječja jakna, dječja kućica, donje rublje, džem od suhe smokve, Deuter. Na Moj Katalog objavljujemo na tisuće novih posebnih ponuda svaki dan te ako želite najbolje popuste, morate ih provjeravati skupa s nama!

Gdje kupiti – daska za glačanje

Najnoviji katalozi