Postavite katalog koji nedostaje

Comet katalog - str. 1 - VIŠE NE VRIJEDI

Comet katalog - str. 1 - VIŠE NE VRIJEDI

1 3
Comet katalog - Sniženi proizvodi - polica. Stranica 1.
1 3

Pomičite se kroz ovaj Comet letak koji vrijedi od - do - kako biste vidjeli najnovije akcije. Na 2 stranicama trenutnih tjednih oglasa naći ćete najbolje proizvode od Hobi, domaća radinost i artikli za kućanstvo kategorije.
Ako želite uštedjeti na vašem sljedećem shopping za Comet, ne zaboravite pretražiti cijeli letak od stranice 1 do stranice 2. Ako želite pametno kupovati te uštedjeti na sljedećem shopping u Comet nemojte propustiti posljednji tjedni letak pun nevjerojatnih cijena i predivnih popusta. Vratite se na Moj Katalog svaki dan kako biste se uvjerili da ne propuštate velike promocije koje vam nude omiljene maloprodajne trgovine.

Proizvodi u ovom katalogu

 
C COMET KRAUSE Profesionalni sistemi za rad na visinama STABILO Pokretni podesti Professional Laka i čvrsta konstrukcija od aluminijskih profila. + Uska izvedba, idealno za rad pored polica + Dimenzija radne površine 600 x 700 mm, izrezbareni aluminij + Ograda s tri strane, visine od 1,00 m, promjera Ø = 40 mm s intergriranom zaštitom za koljena + Čvrsti spojevi između rukohvata i ograde pružaju veliku sigurnost pri radu + 4 komada okretnih kotača (Ø 125 mm), od toga dva s kočnicama, omogućuju jednostavno pokretanje i siguran rad STABILO Teleskopske zglobne ljestve Professional Teleskopske zglobne ljestve u raznim izvedbama brzo i fleksibilno se prilagođavaju svim potrebama. + Mogu se koristiti kao prislone ljestve, ljestve s gazištem s obje strane i kao radna skela + Patentirani ClickMatic-Sistem za jednostavno podešavanje visine + Unutarnji i vanjski dio ljestvi razdvaja se na dvoje zasebne, samostojeće ljestve (za unutarnji dio je potreban oslonac CombiTraverse, Broj artikla: 121417) + Mogu se koristiti i na stepenicama + Kutna ojačanja pružaju još eću stabilnost + Neklizajući čepovi nogara (SafetyCap) STABILO Industrijske specijalne konstrukcije Professionsl + KRAUSE se više od 117 godina bavi proizvodnjom sistema ljestvi i pruža rješenja za ugodan i siguran pristup radnom mjestu ili radnim površinama. Naša stručnost i kompetencija ogleda se u opsežnom i kvalitetnom asortimanu standardnih proizvoda, a predstavlja osnovu i kod formiranja jedinstvenih rješenja. + Jedinstveni sistemi KRAUSE, nam traže univerzalno i prilagodljivo rješenje, te nisu spremni na kompromise po pitanju sigurnosti na radu. njeni su svima koji QUALITY Sinee 190g www.comet.hr

Comet katalozi

Najpopularniji katalozi