Čaša za pivo Plodine - cijena i akcija

Pogledajte ovotjedne tjedne akcije iz Plodine s promocijama koje traju 29.06.2022. Doznajte za posljednje Plodine čaša za pivo ponude i akcije ovdje te uštedite novac.

Proizvod čaša za pivo naći ćete po sniženoj cijeni od 13,99 HRK u trgovini Plodine. Ova posebna ponuda vrijedi od 29.06. do 05.07.2022.. Ako želite kupiti čaša za pivo, posjetite najbližu trgovinu Plodine.

Přehled cen

Trgovac
Opis
Valjanost
Cijena
Plodine
 
Plodine
Krigla za pivo - • 300 ml  
13,99 HRK
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

* Cijena možda ne vrijedi u svim poslovnicama

** Cijena može biti bez PDV-a

 

Čaša za pivo u katalozima trgovine Plodine

 

Čaša za pivo – razvoj najniže cijene

Razvoj izgleda u katalozima

 

Ako ste uistinu ozbiljni o štednji na shoppingu te želite uštedjeti što je više moguće, morate se pažljivo pridržavati svih posljednjih tjednih kataloga na našoj web stranici. Oglašavamo Plodine čaša za pivo popuste redovito i imamo posljednje tjedne letke s Plodine čaša za pivo akcijama dostupnim čim budu otisnuti.

Ne moraju to biti samo Plodine čaša za pivo akcije, možete pretraživati akcije na čaša za pivo od drugih maloprodaja poput KTC, Metro ili možete provjeriti naše fantastične promocije, akcije i prodaje dobara koje traže drugi na našoj web stranici. Među najpopularnijim promocijama ovih dana su popusti na sljedeće artikle: Čarape i tajice, čokoladna torta, čips crvena paprika, Čajnici, Čunga Lunga, čokoladne bombone, čavala, čajevka, Čišćenje, čili umak. Na Moj Katalog objavljujemo na tisuće novih posebnih ponuda svaki dan te ako želite najbolje popuste, morate ih provjeravati skupa s nama!

Gdje kupiti – čaša za pivo

Najnoviji katalozi