Bubamara katalog 17.11.2022. - 10.01.2023. - str. 2 *

2 / 85

Bubamara katalog - 17.11.2022. - 10.01.2023. - Sniženi proizvodi - knjiga, Barbie, didaktička igračka, LEGO, igračka, puzzle, drvena igračka, društvena igra, kolica, autosjedalica. Stranica 2.
2 / 85

Pomičite se kroz ovaj Bubamara letak koji vrijedi od 17.11.2022. do 10.01.2023. kako biste vidjeli najnovije akcije. Na 84 stranicama trenutnih tjednih oglasa naći ćete najbolje proizvode od Djeca kategorije. Letak ove Bubamara nudi popuste na više od 299 proizvoda, pazeći da dobijete najbolje popuste na stvari koje kupujete! Ako želite uštedjeti na vašem sljedećem shopping za Bubamara, ne zaboravite pretražiti cijeli letak od stranice 1 do stranice 84. Na trenutnoj stranici naći ćete promocije na autosjedalica, Barbie, didaktička igračka, knjiga, kolica, LEGO, igračka; međutim, ovaj letak od Bubamara nudi puno drugih popusta na dobra poput -. Ako želite pametno kupovati te uštedjeti na sljedećem shopping u Bubamara nemojte propustiti posljednji tjedni letak pun nevjerojatnih cijena i predivnih popusta. Vratite se na Moj Katalog svaki dan kako biste se uvjerili da ne propuštate velike promocije koje vam nude omiljene maloprodajne trgovine.

* Vrijedi u svim Bubamara prodavaonicama.

Proizvodi u ovom katalogu

 
 
Rodiš se i osjetiš je. To što toplo je i blago, obitelj je svima nam je znano. Neraskidiva veza, što život čini ispunjen, što govori da si voljen i na čvrsto rame oslonjen. Mjesto gdje se igraš, smiješ i istražuješ, Uvijek rasteš, ponekad padneš i – izvoli ruku – na noge se digneš. Sve dok ne dođe vrijeme kada znaš, da i sam možeš puno da daš. Da obitelji su razne, i baš zbog toga prekrasne. Da obitelj možeš izabrati sam, kada prijateljstvo dobiješ na dar. I da obitelji možeš imati onoliko, koliko je tvoje srce veliko. Zato, ako si svih tih stvari ljubitelj onda smo mi i tvoja obitelj. Pred nama je posebno, blagdansko vrijeme. Vrijeme u kojem se okupljamo kao obitelj, vrijeme koje provodimo s prijateljima. A OBITELJ je i osnova našeg poslovanja. Kao sve obitelji i naša Baby Center obitelj raste i veseli se zajedničkim trenucima. Posebno nas raduje što se našoj obitelji pridružila i Bubamara te ćemo dalje, pod jednim imenom, sa čak 34 trgovine širom Hrvatske, uveseljavati vas i vašu djecu. Pred vama je naš novi, božićni katalog u kojem smo skupili najbolje proizvode koji će najmlađe odvesti u svijet mašte i dječjeg veselja, proizvode uz koje pišemo najljepše obiteljske uspomene i slavimo posebne dosege naših najmlađih. Želimo vam vesele blagdane i… Dobrodošli u obitelj. Dobrodošli u Baby Center. Sve za one s bujnom maštom Lego 4 Pliš i interaktivni pliš 8 Lutke i pribor 12 Barbie 17 Igra uloga 18 Instrumenti 20 Kreativne igračke 21 Edukativa 24 Puzzle i knjige 27 Društvene igre 30 Drvene igračke 34 Crtani junaci 38 Vozila za male i velike 43 Sport i kretanje 50 Igračke za bebe 53 Sve za najbolji posao na svijetu Namještaj i proizvodi za bebe Oprema – kolica i autosjedalice 60 75 Sve za najmekše zagrljaje Modne zvjezdice 82 Još veća ponuda na www.babycenter.hr Posebne ponude iz kataloga vrijede od 17.11.2022. do 10.1.2023. osim ako je drugačije navedeno. 2

Drugi katalozi Bubamara

Najnoviji katalozi