Bubamara - trgovine i radno vrijeme

Ovdje možete naći sve informacije koje imamo o Bubamara, uključujući lokacije Bubamara s trgovinama te najčešće radno vrijeme za Bubamara. Ovdje na Moj Katalog možete dobiti sve potrebne informacije poput lokacija trgovina i radnog vremena trgovina za vaše omiljene maloprodajne lance uključujući Bubamara.


Katalozi Bubamara

Gdje pronaći trgovine

Pročitajte više

O Bubamari

Bubamara je poduzeće koje u Hrvatskoj postoji od 2009. godine i koje se bavi prodajom dječje opreme, te proizvoda za trudnice i djecu. Svojim širokim asortimanom raznovrsnih i kvalitetnih proizvoda nastoji olakšati roditeljima kupovinu proizvoda za djecu i trudnice time što nudi sve što je potrebno na jednom mjestu. U ponudi se mogu pronaći igračke za djecu, kvalitetna dječja oprema, odjeća, obuća, proizvodi za hranjenje i njegu.

Bubamara nudi mnogo proizvoda iz kategorije igračaka, sporta i rekreacije, dječje opreme, namještaja za dječju sobu, sredstava za hranjenje bebe, njegu djeteta, dječje odjeće i obuće, te kozmetičkih proizvoda i proizvoda za njegu majki i trudnica. Cjelokupna ponuda Bubamare može se vidjeti na https://www.bubamara.eu. Na istoj stranici možete pronaći i web shop sa kompletnom ponudom njihovih proizvoda. Ukoliko vam trebaju dječji krevetići, tricikli, kišobran kolica, autosjedalice, ili igračke za vašega mališana, Bubamara je pravo mjesto za kupnju.

Bubamara također nagrađuje i članstvo i time pruža mnoge pogodnosti. Biti član Bubamara kluba znači i kupovati po klupskim cijenama koje su jeftinije od običnih. Isto tako, pri svakoj kupovini dobivate 3% stalnog bonusa koji možete iskoristiti u daljnjim kupovinama. Bubamara će vas također informirati o novim ponudama. Više o ponudama i sniženjima trgovine Bubamara možete saznati na https://www.bubamara.eu. Tu možete vidjeti i novi katalog.

Zašto ljudi vole kupovati u Bubamari

Poslovnice i radno vrijeme

Bubamara posluje u mnogo poslovnica diljem Hrvatske. Čak tri Bubamarine poslovnice možete pronaći u Zagrebu – Dubrava, Jankomir i Arena. U ostatku Hrvatske možete ih pronaći Bjelovaru, Dubrovniku, Karlovcu, Koprivnici, Našicama, Osijeku, Puli, Rijeci, Sisku, dvije poslovnice u Splitu, te Trogiru, Varaždinu, Zadru. Bubamara se planira i dalje nastaviti širiti po Hrvatskoj. Kako bi ste pronašli najbližu poslovnicu vama, kliknite ovdje. Radno vrijeme varira od poslovnice do poslovnice i možete ga vidjeti ovdje.

Najnoviji katalozi

Trgovci - djeca